eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN ARGAN’DAN ÜNYELİLERE TEŞEKKÜR

BAŞKAN ARGAN’DAN ÜNYELİLERE TEŞEKKÜR
01 Ağustos 2022 - 16:21

Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan 30 Temmuz Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Syın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Ordu mitingine katılım sağlayan Ünyelilere teşekkür mesajı yayımladı.

İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, resmi verilere göre 55 binin üzerinde katılımcının yer aldığı ve fındık fiyatının alan bazlı destekler dâhil 54 lira olarak açıklandığı mitinge katılım sağlayarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan özlemlerini ifade eden hemşehrilerine teşekkür etti.

İlçe Başkanı Kenan Selim Argan yayımladığı mesajında: “Yirmi yıllık iktidarımız döneminde partimiz, her zaman milletinin emrinde olduğu gibi, çiftçimizindi emrinde olduğunu, bundan hareketle tarımsal politikaların geliştirilmesinden tutun, taban fiyatın belirlenmesinde dahi üreticimizin yanında olduğunu göstermiştir. Yeni sezonda fındık fiyatını 54 Lira olarak belirleyen Sayın Cumhurbaşkanımız, beklentileri karşılayarak tüm üreticilerimizin memnuniyetini karşılamıştır. Bu duygu ve düşüncelerle başta teşkilatımızda görev yapan tüm dava ve yol arkadaşlarım olmak üzere, Ordu’da meydanları doldurup taşıran, o heyecanı yaşayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum.
Sayın Cumhurbaşkanımıza ilimize yapmış olduğu ziyaretleri vesilesi ile yapımı tamamlanan birçok açılış ve fındık üreticisinin her zaman yanında olduğu için şükranlarımı sunuyorum. Milletimize hizmet yolunda biran olsun vazgeçmeden gece gündüz çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. İnşallah birlik ve beraberlik ruhu ile 2023’te hayallerimizin, hedeflerimizin ve çabalarımızın da karşılığını alacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-