eskort samsun

ÜNYENETHABER

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneğinden, Ünye Cumhuriyet Başsavcı Ormancı’ya Ziyaret

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneğinden, Ünye Cumhuriyet Başsavcı Ormancı’ya Ziyaret
02 Ağustos 2022 - 2:48

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesi ile Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Hayri Ormancı’yı Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler derneği ziyarette bulundu.

Ünye Cumhuriyet Başsavcı Hayri Ormancı gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretine Dernek Başkanı Cihan Çakır, Dernek Başkan yardımcısı Yunus Zor, Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi ve dernek sekreteri Gökhan ve Semanur Beşikçioğlu, programcı ve yazar Orhan Güler, görüntü yönetmeni Barış Tayfun Nal ve dernek üyeleri katıldı.

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı görevine başlayan Hayri Ormancı’nın güler yüzlü ve samimi  misafirperverliğinde geçen ziyarette Dernek Başkanı Cihan Çakır , Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler derneği hakkında bilgiler verdi .Ziyarette basın ve adalet kurumunun çalışmaları ve önemi hakkında sohbet edilirken ,Dernek üyeleri Ünye Cumhuriyet Başsavcısı  Hayri Ormancı’ya görevinde başarılar dilediler.

Cumhuriyet Başsavcısı Ormancı’da Ünye’de görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda ise hatıra fotoğrafı çekildi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-