eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ağca: “Seçime Her Daim Hazırız”

Ağca: “Seçime Her Daim Hazırız”
09 Ağustos 2022 - 1:35

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Adem Ağca, Siyasi İşler Başkanı Hayati Balcı ve Gençlik Kolları Başkanı Burak Özdemir, KARTEGDER Başkanı Cihan Çakır’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette fındık, siyaset ve seçim çalışmalarına değinen Ağca, Yeniden Refah Partisi olarak sandığa her dakika hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Cihan Çakır, “Basın camiası olarak sizleri bizlerde takip etmekteyiz. Siyasi olarak başarılar diliyoruz. Basın olarak sizlerle istişare etmekten mutluyuz” dedi.

Ziyarette konuşan Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Adem Ağca, “Fındık fiyatıyla ilgili o açıklama esnasında tesadüf olarak denk geldim. Konuşma içerisinde ikilem olduğunu fark ettik. 54 lira hoş bir rakam ama daha sonra gördük ki Ordu fındığının sanki 50 lira bandında olduğu ve bunların bir takım desteklemeyle 54 lira olduğu izlenim çıktı. Her ne kadar TMO bu gün açıklama yapmış olsa bile serbest fiyatının belki 40-45 arasında başlayacağı söylem var ve öyle gözüküyor. Burada nasıl bir adım atıldı bilmiyoruz. TMO’nun çok ince bir süzgeçten geçirmeden bir alım politikası izlerse belki rakamların yukarıda olacağını düşünüyorum” dedi.

Adem Ağca, “Seçimlerle alakalı tam zamanında yapılacağı herkes tarafından kabul ediliyor. Ve bunu genel merkezde bu noktada çok ciddi bir şekilde sandık görevlilerin eğitimi için bir ekof harcanıyor. Merkezdeki çalışmalar çok daha iyi hazırlanıyor. Çalışmalarımızı bizlerde hızlı bir şekilde devam ediyoruz” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-