eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYE BAŞKANI TAVLI’DAN POLİTİK AÇIKLAMA

BELEDİYE BAŞKANI TAVLI’DAN POLİTİK AÇIKLAMA
11 Ağustos 2022 - 14:58

Ordu Valiliği koordinatörlüğünde 10-12 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen Turizm seyahat organizasyonunda Ünye’nin yer almamasına STK ve odaların ardından Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da sessizliğini bozdu.

Gazetecilerle buluşmasında kendisine “Ünye neden bu organizasyonun içerisine dahil edilmedi?” sorusu üzerine aşağıdaki açıklamayı yaptı.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın yaptığı açıklamada organizasyona Ünye’nin eklenmemesinde kasıt aranmaması gerektiğini belirterek “Buna bir hata ve ya eksiklik olarak bakabiliriz” dedi.

Başkan Tavlı  açıklasına şöyle devam etti;

“Bu Ortamın Oluşmasında Bir Eksiklik Olmuştur

Ordu genelinde turizmi geliştirmek, doğal ve kültürel değerleri hedef kitlelere tanıtmak amacı ile düzenlenen gezi programında Ünye’nin yok sayılmasını değerlendiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Bazen böyle kazalar olabiliyor farkında olmadan. Aslında burada samimiyetsizlik arayacak bir durum olsa ilçe başkanımız ben ve vekillerimizle ilgili anında müdahale ederiz. Ama bu ortamın oluşmasında bir eksiklik olmuştur. Karadeniz’de bir çevre yolu üzerinde bulunan şehrimiz değeri ve tarihiyle ayrı bir yerdir”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-