eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yediyıldız “Biz Dünyaya Nizam Verirken, Altılı Masa Başka İşler Peşinde”

Yediyıldız “Biz Dünyaya Nizam Verirken, Altılı Masa Başka İşler Peşinde”
11 Ağustos 2022 - 15:23

Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, Ünye’de teşkilat ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde basınla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunan Şenel Yediyıldız, siyasi ve dünya gündemine dair bir çok konulara değindi. Yediyıldız, ülkenin içerisinde bulunduğu coğrafyanın dünya genelinde önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Özellikle Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın sadece ülkenin değil dünya politikasına yön verdiğini söyledi.

“Dünyada Güven Sağlamış Lider Varsa Oda Recep Tayyip Erdoğan’dır”

Kahvaltı programı sonrası konuşan Ak Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, “ Dünyanın bir çok yerinde kaşınan bölgeler vardır. Bunlardan birisi Doğu Akdeniz’de olan gelişmelerdir. Bunlardan birisi Çin- Tayvan, Rusya- Ukrayna savaşıdır. Aslında bunların arkasındaki oyunlarda hep Amerika vardır. Doğu Akdeniz’de Yunanistan, Mısır ve İsrail’i birbiriyle bileştirip, Türkiye’yi devre dışı bırakmayı planlıyorlar. Ama Türkiye’nin başında Recep Tayyip Erdoğan var. Baktılar Recep Tayyip Erdoğan’la başa çıkamayacaklar, başka hesapların peşine düştüler. Ama Türkiye’ bununla beraber dünya gıdasını karşılayacak hamleler yapıyor. Dünyada güven sağlamış bir lider varsa uluslar arası durumlarda oda sadece Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

“Biz Dünyaya Nizam Verirken, Altılı Masa Başka İşler Peşinde”

Programda açıklamalarına devam eden Şenel Yediyıldız,” Afrika’da insanlar açlıktan ölüyorken, dünyanın bir çok noktasında Türkiye hamle yapmıştır. Gıda sağlamak için Türkiye her bölgede bir öncülük yaparak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekeni yapmıştır. Bir masada yemek yiyenler helalleşeceğiz diyenler, bu gün diyemiyor ki şehit ve gazilerimizle helalleşeceğiz diyemiyorlar. Biz dünyaya nizam verirken, o altılı masa içerisindekilerde başka mesele peşindeler. Ama Ordu gösterdi ki bu millet Recep Tayyip Erdoğan’dan başka bir lider tanımıyor.  Dünyanın şartlarında Sayın Cumhurbaşkanımız fındık fiyatını belirleyerek kimseyi mağdur etmedi. Ve Vatandaşlarımızı memnun edecek bir fiyat verdi. Ünye’ye Samsun’dan veya Fatsa’dan geldiğinizde bir turizm merkezi olduğunu görürsünüz. O yüzden belediye başkanımıza ben teşekkür ederim.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-