eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akkuş’ta Yollar Aşılıyor

Akkuş’ta Yollar Aşılıyor
06 Ekim 2015 - 9:27

IMG_2031

Başkanlar Yol Çalışması Olan 12 Mahalle Gezdiler

 

Yol ağı olarak Ordu’nun 1. büyük ilçesi olan ve birde buna coğrafi şartlar eklenince yol konusunda geçmişte büyük sıkıntılar yaşanan Akkuş İlçesi’nde yollar aşılıyor.

 

42 mahallesi olan ilçenin hemen hemen her mahallesinde iş makinesi görmek mümkün. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse ilçe belediyesi yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci çalışma yapılan bazı mahallelerde inceleme yaptılar.

 

Başkanlar çalışma yapılan mahallerden Akpınar, Salman, Ambargürgeni, Gürgenliyatak, Çökek, Kargı, Güveluşağı, Boğmalık, Seferli, Kemikgeriş, Çayıralan ve Kızılelma mahallelerine giderek bitirilen ve yapılan çalışmaları yerinde görürken yapılacak çalışmalarla ilgilide görüş alışverişinde bulundular.

 

Büyük bir şantiye görünümünde olan ilçede yol hizmetinin gitmediği mahalle kalmazken, yol ağının büyük olması sebebiyle çalışmalara gece gündüz demeden aralıksız devam ediliyor.

 

Hatipoğlu ve Demirci incelemeler sırasında yaptıkları açıklamada, “Akkuş İlçesi geçmişte yol konusunda büyük sıkıntılar yaşamış. Son bir buçuk yıldır bu sıkıntıların büyük bir kısmı aşıldı ve aşılmaya devam ediliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi olarak koordineli şekilde güzel çalışmalara imza atmaktayız. Baktığımızda her mahallede çalışmalar var. Kimi mahallemizde sıcak asfalt, kimi mahallelerde satıh asfalt kaplama, kimi mahallelerde stabilize yol yapımı ve kimi mahallelerde ise ham yol açılma çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Coğrafya ve yol ağı çok geniş, vatandaşlarımız müsterih olsunlar, dedikodulara da kulak asmasınlar Akkuş yol konusunda sıkıntı yaşamaktan kurtulacak” dediler

 

yunus_emre-21-214x30044 img288

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-