eskort samsun

ÜNYENETHABER

“DR. FERİDUN KUNAK’LA EVLERİNİZE SAĞLIK” ÜNYE’DE

“DR. FERİDUN KUNAK’LA EVLERİNİZE SAĞLIK” ÜNYE’DE
12 Ağustos 2022 - 13:45

Kanal 7 ekranlarının başarılı ve sevilen yayınlarından olan “Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” programının Ordu ili çekimleri Ünye’de başladı.

Necad Duman ve Çakır medya misafirperverliğin de yapılan çekimler vatandaşlar tarafından oldukça ilgiyle takip edildi.

Her hafta Cumartesi günü öğle kuşağı yayınları arasında severek izlenilen “Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” programı, farklı il ve ilçelerde sağlığınız için önemli bilgiler ve kaliteli yaşam için ipuçları vererek evlerinize konuk oluyor.

Ekranların sevilen ismi Op. Dr. Feridun Kunak, sağlığı izleyicilerin ayağına götürerek, romatizmadan psikolojik sorunlara, kanserden cilt hastalıklarına kadar birçok probleme alternatif tedavi yöntemleriyle çözüm bulan Kunak, “Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” programı ile hastalıklara şifa oluyor.

Program kapsamında Ordu ili çekimleri için ilk olarak Ünye’ye gelen Op. Dr. Feridun Kunak ve Kanal 7 ekibi, Ünye’nin en güzel karelerini izleyicilerle buluşturacak.

Ünye’nin en özel ve güzel manzaralarından birine sahip olan Asarkaya Panorama Restorant, ailenizle en güzel vakitleri geçirebileceğiniz At Hanı, ağırlıkla yöresel bitkilerden en lezzetli turşuları yapan Meryemce Turşu Evi, Ünye’nin manyetik kumunu sanata dönüştüren Orhan Yiğit, Kültür Turizm Bakanlığı Sanatçısı Bakır İşlemecisi Ahmet Türk’ü ziyaret eden ekip, buralardan Ünye’nin tanıtımına dair kayıtlar aldılar.

Ünye’deki kapanış konuşmasını Ünye’ye has olan manyetik kum üzerinde yapan Op. Dr. Feridun Kunak, tüm izleyenlerine manyetik kumun özelliklerini anlattı.

Op. Dr. Feridun Kunak’a, Arkeolog Ali Rıza Nal, İş İnsanı Necat Duman, A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor, A52 TV Görüntü Yönetmeni Barış Tayfun Nal misafirperverliğinde, kanalımıza açıklamada bulunan Op. Dr. Feridun Kunak, “Anadolu’nun birçok yerlerine gidip oralardaki güzellikleri tanıtmaya çalışıyoruz. Şuanda da Ünye manyetik kumunun üstündeyiz. Manyetik alan tedavisi son zamanlarda tıpta çok revaçtadır. Bilhassa ortopedi, ağrı tedavisi, hücreleri yenileme tedavisinde ve vücudun kötü enerjiden boşaltma tedavisinde mükemmel neticeler elde ediyoruz. Ünye’nin doğal güzelliklerini anlatmaya zaten gerek yok. Biz Ünye’ye gelmekten çok mutluyuz. Ünye’deki vatandaşların bize olan ilgisine de teşekkür ediyorum. Bizleri çok güzel karşıladılar ve bende elimden geldiğince onların sorularını cevaplamaya çalıştım. Ünye programımız 27 Ağustos Cumartesi günü saat 13:05’de Kanal 7 ekranlarında olacaktır” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-