eskort samsun

ÜNYENETHABER

Evliliklerini Üniversite İle Taçlandırdılar

Evliliklerini Üniversite İle Taçlandırdılar
16 Ağustos 2022 - 1:41

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan Mehmet Kisbet ve Işıl Hatun Kisbet, 25. Yıla giren evliliklerini üniversiteyle taçlandırdı.

Ünye’de emlak sektöründe çalışan Kisbet ailesi, yıllardır içlerinde uhde olan üniversite hayalini kurdu. Bir süredir çocukları ve kendilerinin de düşündüğü üniversite hayallerini kuran Mehmet ve Işıl Hatun Kisbet çifti, girdikleri üniversiteyi kazanarak mutluluklarını taçlandırdı.

Okumanın yaşı yok diyerek hayallerini el ele vererek gerçekleştiren Kisbet Çifti, Ünye Meslek Yüksekokulunu kazanarak herkese örnek oldu. Verdikleri mücadele ile gençlerinde okumasını isteyen çift, şimdilerde evliliklerinin yıl dönümündeki kazandıkları okullarının heyecanını yaşıyor.

“Aynı Okul Kazanmanın Apayrı Mutluluğu Var”

Aynı okulu kazanmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Işıl Hatun Kisbet, “Biz eşimle 24 yıllık evliliğimizin bitiminde 25. Yıla girerken bu güzel bir olaya imza atmak istedik. Yıllardır içimizde bir hayal olan üniversite sınavına eşimi teşvik ederek birlikte sınavına girdik ve kazandık. Aynı okul ve aynı üniversite olmanın apayrı bir mutluluğu var. Aynı üniversite ve aynı tercihleri yaparak bir adım daha attık. İnşallah hayırlısıyla böyle devam edeceğiz. Biz zaten halk eğitim kurslarına eşimle beraber gittik. Biz bu gün baktığımızda emlak iş yerimizi açmamızın ardından böyle içimizdeki uhde olan okumayı düşündük. Biz eşimle her yerde örnek bir aile olarak insanlarımızın taktiriyle hayatımızı yürütmeye çalışıyoruz. İş yerimizde çocuklarımızda söyleyerek bizimde birlikte aldığımız kararla mucize bir şansı elde etmiş olduk” dedi.

“Mutluyuz ve Heyecanlıyız”

Eşiyle birlikte aynı okulu kazanmanın mutluluğunu yaşayan Mehmet Kisbet, “2016 yılında emekli olduktan sonra halk eğitim merkezinde çeşitli eğitimler aldık. Üniversite sınavına beni eşim teşvik etti. Eşim benim her konuda danışmanımdır. Bu konuda eşime her şeyiyle teşekkür ediyorum. 24 yıllık bir evliliğimiz var 25. Yıla giriyoruz. Bundan sonraki hayatımızda inşallah aynı sıraları paylaşırız. Mutluyum, heyecanlıyım. Heyecanda insanın bir parçasıdır. Bende eşimle beraber bu heyecanı yaşadığım için mutluyum” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-