eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Reis Spor Kulübü Yeni Sezona Hazır

Reis Spor Kulübü Yeni Sezona Hazır
editor( unyenethaber@hotmail.com )
07 Ekim 2015 - 10:00

VİDEO HABER

dfsfs

Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan yaptığı basın açıklamasında 2015-2016 eğitim-öğretim yılana yeni spor malzemeleriyle hazır olduklarını belirtti.

Başkan Cavit Arslan, Spor Kulüplerine desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Spor Genel Müdürüne, Sayın Bakanımıza, Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Genç Bey’e ve İlçe Spor Müdürümüz Aydın Kuyumcuy’a teşekkür etti.

Yeni dönem öncesinde kulüplerine yeni malzemeler temin edildiğini ve yer tahsis ederek hijyenik bir ortama kavuştuklarını belirten Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan konuşmasına şu şekilde devam etti;

“2015 yılının müsabakaları bitmiş durumda ve bizler yeni eğitim yılına başladık.Geçtiğimiz günlerde  Marmaris’teydik ve sporcularımız Ordu adına güzel şeyler yapıyorlar.Büyüklerin müsabakalarında, minikler ve yıldızlar gibi dereceler yapmakta zorlanıyoruz, çünkü sporcularımızın karşılarına Avrupa Dünya Şampiyonluğuna katılmış elit seviyede yetişmiş sporcular geliyor.  Bizler yeni eğitim yılında, dört salonla toplam 12 branşta spor kulüplerimizle devam ediyoruz. Özellikle taekwondo, kickbox muay thai, Jiu Jitsu (yakın savunma sporu) aktif olmak üzere 5 tane spor salonumuz açıldı.Yeni dönemde yani 2016 yılında 170 sporcu ile ilimize ve ilçemize güzel madalyalar getireceğimiz kanaatindeyim.

Çaybaşı Belediye Başkanımıza’da, Çaybaşı ve İlküvezde salon açarak kurslarımızın başlamasına yardımcı olduğu için teşekkür ediyorum. ” .

yunus_emre-21-214x30044 img288

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P