eskort samsun

ÜNYENETHABER

Türkiye Beyazay Derneği Ordu Şubesi Resmi Olarak Kuruldu

Türkiye Beyazay Derneği Ordu Şubesi Resmi Olarak Kuruldu
19 Ağustos 2022 - 0:34

Türkiye Beyazay Derneği Ordu Şubesi Resmi Olarak Kuruldu.

Türkiye’de 66 şube ve yurt dışında 7 ülkede şubeleri bulunan Türkiye Beyazay Derneği Ordu şubesi Cihan Çakır’ın başkanlığında yeniden faaliyete geçirildi.

Beyazay Genel Başkanı Lokman Ayva’nın direktifleri ile Cihan Çakır’a verilen Ordu şubesini kurma yetkisi resmi olarak geçen hafta gerçekleştirildi.

Başkan Cihan Çakır , Ordu Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğüne yaptığı müracaat sonucunda Ordu il İ Beyazay şubesi resmi olarak kuruldu.

Çakır kurulum sonrası bu görevi kendisine layık gören Genel Başkan Lokman Ayva’ya, yönetim kurulu üyesi Hayri Köse’ye, Nurullah Çelebi’ye  teşekkür etti.

Ayrıca Dernek kuruluşu sırasında yardımların esirgemeyen Ordu Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ali Kemal Mert’e ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü personeli Fikriye hanım’a teşekkür ediyorum dedi.

 

Çakır yaptığı açıklamada, Ordu ilimize değerli bir derneği kazandırmaktan dolayı gururluyuz .Kamu yararına hizmet veren Türkiye Beyazay derneği faaliyetleri ile hem Türkiye’de hem de ulusal da adından sıkça söz ettiren bir dernek. Derneğimiz teknofest başta  olmakla beraber birçok proje ve çalışmaya imza atan ve yaptıklarıyla ses getiren bir dernek. Ordu’da çalışmalarımızla tüm engellilere dokunacağımızı ve onlara en iyi hizmetleri vereceğimize inancımız tam. Genel Başkanımız Lokman Ayva’nın önderliğinde farkındalık yaratan, fark edilen ve projeleri ile insanlara faydalı olan bir dernek olmak için gayret göstereceğiz. Sadece bir tabela derneği değil hayatın her anında olan bir dernek olmayı amaçlıyoruz .Yakın zamanda dernek binamızın da açılışını gerçekleştireceğiz.Ordu’muza Beyazay haırlı olsun”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-