eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Oğuz “Vatandaşın Su Hakkını Keserek,Belediyeyi Ticarethaneye Çevirdiler.

Başkan Oğuz “Vatandaşın Su Hakkını Keserek,Belediyeyi  Ticarethaneye Çevirdiler.
19 Ağustos 2022 - 0:08

Geçtiğimiz günlerde Ünye’de meşhur olan vatandaşların su ihtiyacını gideren acı su çeşmelerindeki kesintiler ile ilgili Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz’dan açıklama geldi.

Vatandaşların sıklıkla su ihtiyacını giderdiği acı su çeşmelerindeki kesinti ve bazı çeşmelerdeki az akma sorununa değinen TSİP Başkanı Salim Oğuz, “bırakın vatandaş suyunu bari rahat içsin” dedi.

“Bırakın Vatandaş Suyunu Bari Rahat Alsın ve İçsin”

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz konu ile ilgili, “Ünye’de vatandaşların kullandığı acı su çeşmelerindeki sular bir hafta on günden beri ya çok az akıyor ya da hiç akmıyor. Su içerken yılan bile dokunmaz atasözü vardır. Vatandaşın su hakkı kesilmiş oldu. Bunun nedenini Ünye Belediyesi’nin açıklaması ve kamuoyunu bilgilendirmesi gerekmektedir. Vatandaş su almak için geliyor ve perişan oluyor. Zamlardan dolayı zaten zor durumda olan vatandaşın ihtiyacı olan suları da keserseniz hep perişan olur. Bırakın vatandaş suyunu bari rahat alsın ve içsin. Vatandaş bu az akan sularda saatlerce çeşme önünde beklemesi lazım ki suyunu doldurabilsin. Ünye’nin bazı yerlerinde hiç su akmıyor bazılarında ise bu şekilde az az akıyor. Bu suyun akıbetini belediye hesap vermelidir” dedi.

“Belediye Ticarethane Oldu”

Ayrıca Sağlık Ocağı yanında yapılmakta olan iş merkezine de değinen Başkan Oğuz, “Belediyeyi bir ticarethaneye çevirdiler. Belediye bir ticarethane değil, bir hizmet kurumudur. Seçim zamanı gelip oy isteyecekler. Vatandaşa güzel hizmet verin ki oy isteyin. Sağlık Ocağı yanına yapılmakta olan beton yığını var. Belediyeye iş merkezi kazandıracağız adı altında bir beton yığını oluşturdular. Vatandaşa, yoksula buradan bir şey düşecek midir? Yine burası da zengine, yandaşa peşkeş çekilecektir. Belki de şimdiden verildi” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-