eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Evlere Sağlık”da Bu Hafta Ünye Var

“Evlere Sağlık”da Bu Hafta Ünye Var
18 Ağustos 2022 - 16:19

Geçtiğimiz hafta Karadeniz turunda Ünye’de de çekimleri yapılan ve Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Dr. Feridun Kunak’ın hazırlayıp sunduğu “Evlere Sağlık” programında Ünye’den yapılan çekimler bu hafta sonu ekranlara geliyor.

Kanal 7 ekranlarının sevilen programı “Evlere Sağlık” programı son bölümünde Ünye’ye ve Ordu’ya da yer veriyor. Ünye’deki çekimlerinde İş İnsanı Necat Duman ve A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor’un özel misafiri olan Feridun Kunak, Ünye’den aldığı kareleri bu haftaki programında ekranlara taşıyor. Ünye’de Asarkaya kent Ormanı ile başlayan çekimlerde, At hanının yanı sıra Ünye’de yapılan turşu, bakırcılık sanatı ve Ünye’ye özel manyetik kumun tanıtımının yanı sıra Ünye’den özel karelerde yer alacak.

Programın 20 Ağustos Cumartesi günü saat 13:00’da yayınlanacağını söyleyen A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor, “Ekranlardan yakinen tanıdığımız Dr. Feridun Kunak bey, özel misafirimiz oldu ve Ünye’ye dair özel çekimler aldık. Sağlıklı yaşama dair bilgilerin verildiği programda Ünye’de başta At hanı olmak üzere, yöresel turşularımızın yapımı, manyetik kumun tanıtımı ve öneminin yanı sıra bölgenin tanıtımına vesile olacak bazı noktalarda kendilerine eşlik ettik. Bu hafta sonu tüm hemşerilerimizi bu güzel programı izlemeye ve izlettirmeye davet ediyoruz” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-