eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE ÇÖP OLMAZ DEDİ ,GÖREVE DAVET ETTİ

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE ÇÖP OLMAZ DEDİ ,GÖREVE DAVET ETTİ
22 Ağustos 2022 - 1:27

Ünye’nin merkezinde bulunan iki adet çöp konteynerinden yayılan koku vatandaşlara rahatsızlık veriyor.

Ünye’nin en merkez noktalarından olan ve yiyecek, içecek gibi gıda maddelerinin vatandaşlara sunulmasını sağlayan işletmelerin yoğun olarak bulunduğu, vatandaşların her gün o bölgeden geçtiği Kaledere Mahallesi Büyük Camii karşısında bulunan iki adet çöp konteyneri, dışarıya yaydığı çöp kokusu nedeniyle hem yemek yiyecek olan insanları hem de oradan geçen vatandaşları rahatsız ediyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz, bu çöp noktalarının gıda maddeleri satılan yerlerden kaldırılması gerektiğini belirterek belediyeyi göreve davet etti.

“Gıda Maddelerinin Satıldığı Noktada Çöp Konteyneri Olamaz”

Vatandaşların gıda maddeleri tükettiği yerlerde çöp kokusundan durulmadığını ve bu çöp konteynerlerinin kaldırılması gerektiğini ifade eden Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz, “Ünye’nin merkez noktalarının birinde iki adet çöp atma yeri var. Bu çöp konteynerlerinin yanlarında ise vatandaşların yemek yiyeceği müesseseler var. Bu müesseselerde yemek yiyen vatandaşlar bu çöp noktalarından gelen kokulardan dolayı rahatsız oluyorlar, rahat yemek yiyemiyorlar. İnsanlar rahatça oturup çayını içip sohbet edemiyorlar. Belediye yetkilileri bu olayı görmüyorlar mı? Bu kokudan çevrede durulmuyor. Ben Belediye Başkanı’nı ve gerekli zabıta amirlerini göreve davet ediyorum. Bir an önce bu durumu halletsinler, eğer halledemiyorlarsa istifa etsinler ve halledebilecek insanlar göreve gelsin. Buradaki işletmeler iş yapacak ki devlete olan vergisini ödesin ve o paralarla sizlerin maaşları ödensin. Gıda maddelerinin satıldığı noktaların çevresine bu çöp konteynerlerinin kaldırılması gerekmektedir”.

“Belediyeyi Göreve Davet Ediyorum”

Vatandaşların sorunlarını kamuoyu ile paylaşarak vatandaşlık görevini yerine getirdiğini ve belediyenin de aynı şekilde görevini yaparak çöp konteynerini kaldırması gerektiğini belirten Başkan Oğuz, “Benim buralarda bir iş yerim yok, ben vatandaşım ve vatandaşların hakkını arayan biriyim. Ben vatandaşlık görevimi yapıyorum, yetkililer de görevlerini yapsınlar ve bu çöp atma konteynerlerini buradan kaldırsınlar. Belediyeyi göreve davet ediyorum. Biz Türkiye Sosyalist İşçi Partisi olarak bu işin peşini bırakmayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-