eskort samsun

ÜNYENETHABER

İNKURLU AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ

İNKURLU AİLE ÖLÜMDEN DÖNDÜ
24 Ağustos 2022 - 14:06
ÇEVRE VE İNSAN HAKLARI PLATFORMU, ÇAKIR MEDYA VE A52 TV   Farkındalıklı Bir Proje Daha İmza Attılar.
Bu olmaz dediğiniz, ihbar niteliği taşısın dediğiniz fotoğraf ve videolarınızı bizimle paylaşarak YETKİLİLERE ulaştırmak ister misiniz…
Siz gönderin biz yayınlayalım…

 

Ünye-Akkuş yolu İnkur mevkiinde dün bir ticari taksi sürücüsünün yaptığı hatalı sollama karşıdan gelen aileye korkulu dakikalar yaşattı.

Dün akşam saatlerine Ünye – Akkuş karayolu üzerinde zaman zaman karşılaşan manzaralardan birisi tekrar yaşandı. Ünye ‘den İnkur’a gitmekte an bir ailr karşıdan gelmekte olan ticari taksinin hatalı sollaması ile bir anda ne yapacağını şaşırdı.

Çoğu zaman bu tarz trafik canavarları ile karşılaşmanın mümkün olduğu trafik akışında bir anda yaşanan korkulu dakikalar ise araç içi kamerasına kaydedildi. Akkuş yönünden gelmekte olan ticari taksi, önünde bulunan kamyonu sollamanın yasak olduğu bir noktada sollamaya kalkınca bir anda araç içindeki aile de korktu. Kaza meydana gelmezken, yaşanılan korkudan ders çıkarılması için görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.

Yaşadığınız bu tarz olumsuzlukları, ihbar niteliğinde olmasını istediğiniz görüntüleri bizlerle paylaşarak sizlerde bireysel sorumluluğunuzu yerine getirmek isterseniz ihbar hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

 

Whatsapp İhbar Hattı 05413239452

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-