eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKANA HAYALLER PARİS,VATANDAŞA GERÇEKLER SİYANÜRLÜ FATSA

BAŞKANA HAYALLER PARİS,VATANDAŞA GERÇEKLER SİYANÜRLÜ FATSA
31 Ağustos 2022 - 1:04

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar ,3 Eylül’de Büyük Finalini yapacağını duyurduğu PUBG Turnuvası nedeniyle  tepkilerin odak noktası haline geldi.

SEVİMLİ ÇALIŞKAN BAŞKAN GİTTİ,İŞ YAPAMAZ,ŞAMATACI BAŞKAN GELDİ

Öyle ki başkan  göreve geldiği ilk zamanlarda halkın her kesimine ulaşan halk tarafından sevilen imajını kaybetti. Son iki yılda Fatsa’nın sorunlarını çözmek yerine sorunlar yaratan, Belediyesi hakkında dedikodu üretilen, doğa katliamları yaparak halkı sokağa döken, halkının zehirlenmesine  sessiz kalarak yöneticilik yapmayı tercih eden  Başkan Kibar, baktı olacak gibi değil işi sosyal belediyeciliği kendisine kalkan yaptı.

Başkan Kibar, hizmet yapmak yerine uçurtma uçurtmayı, plajda takılmayı, hemen hemen her hafta sanatçılar getirerek hizmetlere  harcayacağı halkın paralarını bol keseden harcamayı seçti. Hatta bunun için belediye meclisinden ek para talep etmesi tepkilere de neden olmuştu.

BAŞKAN KİBAR’A SİTEM

Tepkilere aldırış etmediği görülen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar şimdide oyuna merak sardı. Başkan Kibar ,belediyede hiç bir iş yapmamaktan yada yeteri kadar boş vakti var olacağından olacak ki makam odasında PUBG oynayarak gençleri oyun oynamaya davet etti.

Fatsa’nın saymakla bitmeyen sorunları  dururken, sanki şehirde her sorun bitmiş gibi PUBG oyunu için turnuva düzenleyen başkan Kibar vatandaşın alay konusu oldu.

Sokakta ki vatandaş ,”her halde Fatsa’da yapılacak hizmetler yapıldı,sorunlar çözüldü de başkanın yapacak başka işi kalmadı oyuna merak sardı.Vatandaş olarak biz neyin kafasındayız başkan neyin kafasında, başkan halkla kafa mı buluyor anlamadık.Galiba ”başkan kibar’a hayaller Paris,bize ise gerçekler Fatsa” diyerek sitem ettiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-