eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÖYLE BAŞKANLARDA VAR BEYLER….

BÖYLE BAŞKANLARDA VAR BEYLER….
31 Ağustos 2022 - 1:54

Böyle başkanlarda var.TÜİK çıktı il olmaya  aday ilçeleri açıkladı Listede Ünye’de vardı. Bir asırdan beri beklediğimiz il olma ümidi hepimizde  yeniden alevlendi.

Ünye tabi ki listede kendini görünce bir  oldu beraber oldu .Sivil Toplum Kuruluşları toplandı,kararlar alındı ,imzalar atıldı ve il olma çalışmalarına sahip çıkıldı. Asıl sahip çıkması gerekenler işe halen ortalarda yoklar, görünmez oldular.

Gerek belediye başkanı ,gerek iktidar siyasileri TÜİK’ in böyle bir araştırması yokmuş gibi umut kırıcı konuşmalar yaptılar ,tepki gördüler ama nafile bir Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan kadar olamadılar ,yine sustular ve halen suspuslar.

ALKIŞLAR TARSUS’A

TÜİK’in il olacak ilçeler listesinde bile yer almayan buna rağmen il olma mücadelesine giren Tarsus, Tarsuslu yöneticiler ve halk şimdiden tam gaz çalışmalara başladılar.

Tarsus Belediyesince hazırlanan, 21 oda ve 58 medya kuruluşunca desteklenen ‘İl’le de Tarsus‘ projesinin tanıtımında il olma konusuna bir Başkanın nasıl sahip çıktığını gördük. Öyle ki bu sahiplenme adeta  şehrinin geleceğini ,vatandaşını isteğini ,   koltuğunun ve siyasi kariyerinin önünde tutan başkanlar hala var dedirtti.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünde Tarsus’un il olabilmesi için bir mücadele başlattıklarını belirterek, “Bu Tarsus’un tam bağımsızlık mücadelesidir. Burada da aynı Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi acı da olacak, gözyaşı da olacak, emek de olacak, alın teri de olacak. Birçok şey olacak. Ama şuradan emin olun, Tarsus il olmak zorunda” dedi.

Başkan Bozdoğan onca adamı topladı, bunca lafı etti yetmedi ,belediyeye ait makam aracının plakasını da 82 NK 001 olarak değiştirdi. Adam daha ne yapsın?

DARISI ÜNYE’NİN BAŞINA

Darısı bizimkilerin başına demekten başka elimizden bir şey gelmiyor.Umarız biraz başkan Bozdoğan’dan  birazda halktan utanırlar da Ünye’nin il olmasına destek verirler.Benim ümidim kendileri adına halen var. Gerisini kendileri bilirler.

Ama birileri de boş durmuyor elbet, hem il için mücadele veriyor, hem de bu yolda kim ne yapmış kenara mutlaka yazıyordur….

DEMEDİ DEMEYİN

CİHAN ÇAKIR

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-