eskort samsun

ÜNYENETHABER

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
09 Ekim 2015 - 1:25

Adsız

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin yunus_emre-21-214x30044parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu,  kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve yer yer az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, iç ve doğu kesimlerde 3 ila 7 derece azalacak ve mevsim normalleri civarında seyredecek.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı, akşam saatlerinden itibaren kuzeybatı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette olarak esecek.

img288KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları,Samsun,Ordu,Giresun kıyı ilçeleri yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Meteoroloji, yağışlar nedeniyle yaşanabilecek ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

Hafta sonu  Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

Adsız5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ İÇİN RESMİ TIKLAYIN

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-