eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kent Konseyinden Anlamlı Ziyaret

Kent Konseyinden Anlamlı Ziyaret
10 Ekim 2015 - 9:24

dddd

9 Ekim perşembe günü Ünye Kent Konseyi Yönetim Kurulundan Prof. Dr. Ayşe Yalın, Yaşar Karaduman, Neşe Akgül Tiyaloğlu, Selma Hasdemir, Saadet Güler, Ünye Bedensel Engelliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nihat Yerlikaya ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’i ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında, Kent konseyi tarafından hazırlanan yeni projeler hakkında konuşuldu.Görüşme sırasında KenIMG_1372t Konseyi Yönetim Kurulu, İlçe Milli Eğitim Müdüründen, Kent konseyi meclisi için liselerden öğrenci, mevcut liselere engelli giriş çıkışı için kolaylık ve ilköğretim öğrencilerinde obazite araştılması ardından da öğrencilere ve ailelere eğitim verilmesi hakkında talepte bulundular.

Kent Konseyi Yönetim Kurulu tarafından gerçekleşmesi düşünülen projelere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’de ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

Sözlerinde meclis kuruluna istenilen lise öğrencileri için, ay içerisinde seçilecek olan okul temsilcisi öğrencilerin uygun olacağını, liselere engelli giriş çıkışları içinde yeterli olmayan okullara müdahale edeceğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem öğrencilerin ve velilerin obaziteye karşı doğru şekilde bilinçlenmesi için çalışmaların başlatılmasının doğru olacağını ifade etti.

 

yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-