eskort samsun

ÜNYENETHABER

YENİDEN REFAH PARTİSİNDE SIÇAK GELİŞME

YENİDEN REFAH PARTİSİNDE SIÇAK GELİŞME
15 Eylül 2022 - 1:20

Son Dakika: Ordu’ya Ünye’li Başkan

Yeniden refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Adem Ağca’ya, Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı teklifinde bulunuldu. Ağca’nın ise Genel Merkez tarafından yaptığı çalışmalar neticesinde bu kararın alındığı öğrenildi.

Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Adem Ağca, Genel Merkez’de Genel Başkan Fatih Erbakan ile görüşmesinde yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı. Genel merkezin oluru ile yapılan çalışmaların Ordu’yu da geçerek tam not almasını sağlayan Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe yönetimi ve başkanına Erbakan’dan il başkanlığına yeşil ışık yakıldı.

Geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile görüşme gerçekleştiren Başkan Ağca yapılan çalışmaların istişare etti. Kısa sürede Ünye ilçesinde çalışmalarına farklı boyut kazandırarak Ordu’daki çalışmaları da geçtiği öğrenilen Başkan Ağca’nın bu hareketleri ise genel merkez tarafından taktirle karşılandı.

Genel Merkezin oluru ile Fatih Erbakan tarafından İl Başkanlığına yeşil ışık yakılan Başkan Adem Ağca’nın seçileceği kongre tarihi ise 14 Ekim’de Ordu’da yapılacak.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-