eskort samsun

ÜNYENETHABER

GAZETECİLER’DEN GAZİLER GÜNÜ ZİYARETİ

GAZETECİLER’DEN GAZİLER GÜNÜ ZİYARETİ
19 Eylül 2022 - 1:39

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’ne Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği ziyarette bulundu

.Ziyarette Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanı   aynı zamanda Türkiye Beyazay İl Başkanı Sayın Cihan Çakır’a, yönetim kurulu üyeleri Sayın İbrahim İşçi , Sayın Hayati Ateş, Sayın Yunus Zor , Sayın Barış Nal, Ünye Gündem Haber sahibi Sayın khan Beşikcioğlu ve Sayın Semanur Odamaşı Beşikçioğlu eşlik etti.

19 Eylül gaziler günü münasebetiyle Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğini ziyaret eden gazeteciler Dernek başkanı Adem Çiçek’e günün anlam ve önemini belirten duygularını ifade ettiler.

ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Derneği Başkanı Çakır ve beraberindekiler , Başkan Adem Çiçek’e  gaziler günü münasebeti nedeniyle şükranlarını sundu .Şehitlerimizin ve gazilerimize minnet borcu olduklarını söyleyen Çakır, şehitlerimize rahmet  gazilerimize  ise sağlıklı ömürler dileriz” dedi.

BİR DERNEK BİNASIDA ÜNYE’DE OLMALI

Çakır ayrıca Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği faaliyetlerinin önemini belirterek”Ünye’de de halkınve şehit aileleri ile Gazilerin  rahatlıkla size ulaşabileceği bir dernek binanın olması elzemdir. Ünye ve çevresindeki şehitler şehit aileleri ve gazilerin sizlere ulaşması anlamında önemli bir konumda olan bir derneğiniz var.  Fatsa’da olduğu gibi insanların rahatlıkla girip çıkabileceği, kolaylıkla işlerini halledebileceği iyi bir yerde  Ünye’de de  olmanızın  gerektiğine inanıyorum .Bu konuda devletimizin gerekli hassasiyeti göstereceğine eminiz. Bizim de basın olarak üzerimize düşeni yapacağımızı bilmenizi isterim”dedi.

BÜYÜKLERİMİZ UYGUN GÖRÜRSE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Dernek Başkanı Adem Çiçek ise ,”yaptığımız görevin ehemmiyetini biliyoruz. Biz şu anda Fatsa kaymakamlığında görev yapıyoruz. Tabi  ki Ünye ve çevresinde de birçok şehit ailesi ve gazimiz var .Onlara da yakın olmak isteriz Bu anlamda büyüklerimiz gereken yeri temin ederlerse biz de üzerimize yaparız. bu anlamlı günde  bizleri ziyaret ettiğiniz için de teşekkür ederiz” dedi

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-