eskort samsun

ÜNYENETHABER

BELEDİYEDEN ÇÖP AÇIKLAMASI

BELEDİYEDEN ÇÖP  AÇIKLAMASI
14 Ekim 2015 - 1:09

aaa

Ünye Askerlik Şubesi arkası Taşbaşı caddesinde çöp konteyneri olmadığı için vatandaşlar eski bir alışkanlık olsa gere çöpleri sokağa bırakıyor.
Çöp konteynerlerinin kaldırılması mahalle halkı tarafından tepki çekmişti. Ünye’nin tarihi surlarının dibinde çöp konteyneri olmayınca ortaya çirkin görüntüler çıkmış. Surların oluşturduğu çıkıntılara poşetler ile bırakılan çöpler caddeden geçen vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmış hatta bu olay basına yansımıştı.

Bizde araştırmacı gazetecilik anlayışımız gereği bu konunun muhataplarından biri olan Ünye Belediyesi yetkililerinden bilgi aldıkunye-askerlik-subesi-arkasinda-cop-konteyner--7756051_x_o.

Bu konunun kendileri ile alakalı olmadığını güvenlik tedbiri nedeni ile Ünye Kaymakamlığı tarafından yazılı olarak bildirilen istek üzerine yapılan uygulama.Biz bahsi geçen yere çöp konteynerini koymayı isteriz ,neden kaldıralım, halk yıllardan beri oraya alışmış,bu bizim dışımızda gerçekleşen ve tamamen güvenlik amaçlı yapılan bir uygulama.Orada uyarı yazımız var,bunu dikkate almalarını  hemşerilerimizden  istiyoruz.Uyarı yazılarına rağmen çöpler atılıyor, buna rağmen gün içerisinde temizlik ekiplerimiz çevrenin temizliğini sağlıyor dediler.

12167848_10206455424697793_1644968380_n (1)

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-