eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BAŞKAN SARI HER ŞEY YOLUNDA

BAŞKAN SARI HER ŞEY YOLUNDA
editor( unyenethaber@hotmail.com )
13 Ekim 2015 - 3:21

Adsız

Ordu 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Ünye 1957 spor hazırlık maçlarına devam ediyor.

Başkanı Abdullah Sarı, gazetemize yapmış olduğu açıklamada hazırlıkların sürdüğünü, takımın her geçen gün lige hazır hale geldiğini belirtti.

Yeşil sahada her şey yolunda gidiyor.Lig öncesi antrenmanlarımız ve hazırlık maçlarımızı yapıyoruz.Hocamız  nezninde oyuncularımız çalışıyor. Biz şuan için yönetim olarak lisans paralarını ve kulüp çalışanlarının maaşlarını ödedik.Yeni sezon harcamalarımız için bütçemizi şekillendirdik.Aksi bir durum olmadığı sürece hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. Ünye1957spor olarak taraftarımıza şampiyonluk yaşatmak istiyoruz.Yeni takımımızla beraber yeni bir oluşuma girdik.Bu farklılığın tirübünlere yansımasına önem veriyoruz.Taraftarlarımızın ailece, çoluk çocuk bir panayıra gelir gibi stadlara gelmesi için çalışacağız.Bunun için maç öncesi ve sonrası birçok etkinliğimiz söz konusu olacak.Taraftarımız sadece maça değil eğlenmek için stadlara gelmesini sağlayacağız dedi.

img28837 yunus_emre-21-214x3004417

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P