eskort samsun

ÜNYENETHABER

“SALGIN DÖNEMİNDEKİ SESSİZLİK MİDE BULANDIRICI”

“SALGIN DÖNEMİNDEKİ SESSİZLİK MİDE BULANDIRICI”
29 Eylül 2022 - 23:01

Ünye’de bir haftadır devam eden salgınla ilgili açıklama yapılmaması kamuoyunda merak uyandırdı.

Kusma, mide bulantısı, ateş, boğaz ağrısı ve ishal gibi belirtilerle hastaneye başvuranların sayısındaki artışın ardından kamuoyunda virüsle ilgili çeşitli söylentiler çıkarken halen resmi kaynaklardan net bir açıklama yapılmamasına İyi Parti Meclis Üyesi Murat Çıraklı tepki gösterdi.

İyi Parti Meclis Üyesi Murat Çıraklı açıklamasında şöyle dedi;

“Salgınla ilgili benim çocuğumda bir rahatsızlık yaşadı. Çocuğumu Ünye’deki özel hastaneye götürdüm aşırı bir yoğunluk vardı. Çok fazla hasta geldiği için doktorlar da yetişemiyordu. Yeni gelen hastalardan Ünye Devlet Hastanesi’nde de aynı yoğunluk olduğunu öğrendim.

SALGIN DÖNEMİNDEKİ SESSİZLİK MİDE BULANDIRICI

Ben çocuğumun hastalandığı o gece bir paylaşım yaptım “bölgemizde bu salgın bayağı yüksek oranda görünüyor, yetililerin bir an önce müdahalede bulunsun” çağrısında bulundum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti maalesef salgınla idare etme noktasında çok yetersiz kaldı. Bu salgının muhakkak bir sebebi olması lazım. Sokakta bu salgının sudan kaynaklandığı konuşuluyor. Yetkili birinin çıkıp bu konuda bir açıklama yapması gerekiyor. Bu salgın dönemindeki sessizlik gerçekten mide bulandırıcı bir durum. “

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-