eskort samsun

ÜNYENETHABER

USLU,TÜM ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ VE ÇAĞRIDA BULUNDU

USLU,TÜM ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ VE  ÇAĞRIDA BULUNDU
29 Eylül 2022 - 20:36

Ünye’de 1 Ekim 2022 Cumartesi günü Ünye Ticaret Borsası salonunda gerçekleşecek olan borsa seçimine bir gün kaldı.

Ustalık dönemi için Borsa Başkanlığına bir kez daha talip olan Mustafa Uslu, ekibiyle birlikte sahada borsa üyeleriyle buluşuyor, görüşlerini alıyor, istek ve taleplerini dinliyor.Uslu; “Borsa üyelerimizle görev süremiz boyunca sık sık istişareler yapıyor, görüş ve önerilerini alıyorduk. Seçim öncesi de üyelerimizle son değerlendirmelerimizi  yapıyoruz” dedi.

“Borsamızın 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan seçimine hazırız” diyen Uslu, bu seçimin de demokratik bir ortamda, şeffaf, şaibesiz bir şekilde sonuçlanacağına inandığını ifade ederek, oy kullanacak 174 üyeye de şimdiden teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

 

Ünye’nin Tekkiraz mahallesinde borsa üyeleriyle bir araya gelen Uslu ve ekibi, 30 Eylül 2022 Cuma günü de ilçe merkezinde üyelerle bir araya geleceği ifade edildi.

Mustafa Uslu, ziyaretlerde geride kalan 2 dönemde yaptıkları çalışmaları üyelerine aktarırken;  ustalık dönemi olarak nitelendirdiği 3. dönem için planlarını ve hedeflerini anlatıyor.

Borsa olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını vurgulayan Mustafa Uslu, şunları söyledi:

1 Ekimdeki seçime hazırız

“Borsa üyelerimizle görev süremiz boyunca sık sık istişareler yapıyor, görüş ve önerilerini alıyorduk. Seçim öncesi de üyelerimizle son değerlendirmelerimizi  yaparak Borsamızın 1 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan seçimine hazırız. Ustalık dönemimiz olarak nitelendirdiğimiz bu yeni dönemde ekip arkadaşlarımla ile birlikte; daha çok çalışmak, üretmek, daha iyi yerlere gelmek için yola çıktık. Daha da güçlü bir borsa için üyelerimizin oylarına talibiz. Güçlü birliktelik ve güçlü adımlarla borsamızı daha da ilerilere taşıyacağız. Ben değil hep birlikte biz vurgusu yaptık; biz vurgusuyla çıktığımız bu yolculuğa yine biz olarak devam etmek istiyoruz. Ünye’nin prestiji olan bir borsa olmak amacıyla tüm üyelerimizi ve kamuoyunu kucaklayan anlayışımızla yeni dönemde, güzel yarınlarda, güzel hedefler heyecanıyla birlikte olacağız. ”

2013 yılında görevi devraldıktan sonra 113 borsa arasında 31. sırada yer alan Ünye Ticaret Borsası’nı 2021 yılında 19. sıraya yükselttiklerini hatırlatan Uslu, borsayı daha da üst seviyelere çıkarmak istediklerini vurguladı.

Uslu, 3. dönemde Ünye’ye fakülte binası kazandırmak, yaşlı bakım evi yapılmasını sağlamak, başlattıkları Fındıkçılar Sitesi projesini tamamlamak istediklerini de ifade etti.

Borsa seçimlerinin bu güne kadar olduğu gibi bu seçimde de demokratik bir ortamda, üyelerin hür iradelerine dayanan şeffaf, şaibesiz bir şekilde sonuçlanacağına inandığını ifade eden Mustafa Uslu, oy kullanacak 174 üyeye de şimdiden teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-