eskort samsun

ÜNYENETHABER

Beş Yerli İnfluencer Ünye’de Misafirimiz Oldu

Beş Yerli İnfluencer Ünye’de Misafirimiz Oldu
30 Eylül 2022 - 17:52

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) , İl Tanıtım ve Geliştirme Programı kapsamında, ülkemiz destinasyonlarının tanıtımı için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda beş yerli influencer, Ordu ve ilçelerini gezerek görüntülendiler.

Ülke turizmi sosyal medyadan da aktif bir şekilde tanıtılması kapsamında çalışmalar devam ediyor. Türkiye genelinde illerde yurtiçi hedef kitleye yönelik tanıtımları da aynı şekilde TGA tarafından başlatılan “Gezsen Anadolu’yu” kampanyasının ilhamıyla, “Gezsen” konseptinde açılan sosyal medya hesapları üzerinden, reklam ve halkla ilişkiler faaliyetleri yürütülüyor. Çalışma kapsamında; açılan sosyal medya hesaplarına organik trafik akışının sağlanması, hesapların takipçi kitlesinin artırılması, destinasyonun dijital ortamda görünürlüğünün sağlanması ve destinasyonun sunduğu turizm ürünlerine ilişkin içerik üretiminin yapılması amacı ile dijital halkla ilişkiler çalışmaları da yürütülüyor.

Bu kapsamda, bu hafta 5 yerli influencer Ordu’yu ziyaret etti. Anıl Berk Baki, İlayda Oral, Mert Yılmaz, Mücahit Muğlu ve Orçun Dalarslan’ın katıldığı programda; Ordu’nun sunduğu birbirinden farklı deneyim ve turizm ürünü ile 3 gün boyunca influencerların takipçilerine aktarıldı. Perşembe, Ordu Merkez, Fatsa ve Ünye’de gerçekleştirilen projede, influencerlar sörf, yamaç paraşütü, binicilik deneyimlerken, Ordu’nun kültürel unsurlarına, Karadeniz’in eşsiz hikayelerine ve mutfağının leziz tatlarına tanıklık ettiler.

Programın Ünye ayağındaki akış ise Ünye belediyesi at hanından başlarken, asarkaya kent ormanı ve panorama restoran, Çınarsuyu tesislerinin gezisinin yanı sıra manyetik kum tanıtımı da yer aldı. Gruba Ünye gezisinde ise A52 TV Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor eşlik etti. Ünye’de renkli görüntülerin alındığı gezide ekip manyetik kumu da ilgiyle karşıladı. Manyetik kumun güncel hayatta kullanımı noktasında emeği geçen Orhan Yiğit’i ziyaret eden  influencer ekibi, burada manyetik kumdan yapılan kolye ve bileklik gibi ürünlerin yapımını da incelediler.

Ekibin gezi sonrasında sosyal medya hesaplarından yayınladığı görüntüler ise takipçiler tarafından da oldukça yüksek beğeni aldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-