eskort samsun

ÜNYENETHABER

Mansur Ünye’den ‘Yavaş’ Geçti

Mansur Ünye’den ‘Yavaş’ Geçti
30 Eylül 2022 - 19:01

CHP’li büyükşehir belediye başkanları tarafından 30 Eylül, 1–2 Ekim tarihleri arasında Ordu’da yapılacak çalıştay toplantısı öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ünye’ye ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile birlikte ilçeye gelen Mansur Yavaş’ı onlarca vatandaş ve partililer karşıladı. Birçok vatandaş tarafından Ünye Cumhuriyet Meydanında yavaşça ilerleyerek gezen Mansur Yavaş, kendisine gösterilen sevgi seli karşısında vatandaşlarla bol bol resim çektirdi.

Basının Sorularını Yanıtsız Bıraktı

Ünye’ye adım atar atmaz vatandaşların ve partililerin ilgisiyle karşılaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Resim Çektiren Bir Daha Çektirdi

Vatandaşların yoğun ilgisi resim çektirme olayına dönerken, bu durumdan rahatsız olan Mansur Yavaş’ın imdadına korumaları yetişti. Özellikle resim çektiren her vatandaşın daha sonra yeniden resim çekinme yarışına tepkiyle karşılandı.

Meydandan Dışarı Çıkamadı

Cumhuriyet Meydanında vatandaşların yoğun sevgisi ve resim çektirme yarışına girmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtının önünde toplu resim çekinilmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Öncelikle sıcak karşılamanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ordu’ya planımızda yoktu ve karayoluyla geldik. Buradan Fatsa’ya geçeceğiz ve daha sonra 11 Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla birlikte her ay toplanıyoruz. Yine o anlamda Ordu’da bir toplantımız olacak. Yine Ordu’da esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla görüşeceğiz. Daha sonra buradan görev yerlerimize döneceğiz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, partili ve vatandaşların eşliğinde arabasına kadar yolcu edilerek Ordu’ya uğurlandı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-