eskort samsun

ÜNYENETHABER

Şen: “Çamlık Ordu Büyükşehir’in İştirakinde Olan Bir Tesis”

Şen: “Çamlık Ordu Büyükşehir’in İştirakinde Olan Bir Tesis”
01 Ekim 2022 - 11:37

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Nihat Şen, Ünye’de çamlık ile ilgili bazı söylentilere açıklık getirmek üzere basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Çamlığın durumu, ORKENT, Büyükşehrin Ünye’deki çalışmaları gibi  bir çok konuda konuşma yapan Mimar Nihat Şen, basın mensuplarına bilgilendirmelerde bulundu.

 “Çamlık Ordu Büyükşehrin İştirakinde Olan Bir Tesis”

Ordu Büyükşehir Belediyesinde çamlığın olduğunu söyleyen Mimar Nihat Şen, “Ordu Büyükşehir Belediyemizin kendi bünyesinde birçok iştiraki şirket var. Daha önce Ünye Çamlık’taki kafe yine Ordu Büyükşehir iştiraki olan ORTUR A.Ş.’de iken belediye başkanı ve meclisin yetkisi ile yine beleidye iştiraki olan ORKENT A.Ş.’ye devredilmiş. Sonuçta ikisi de Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi. Yani burada bir değişiklik söz konusu değil aslında. Yine Büyükşehir Belediyesinin işlettiği bir tesis” dedi.

“Biz Her Projemizi 19 İlçemizde Yürütüyoruz”

Yapılan çalışmaları Ordu’nun 19 ilçesinde devam ettirdiklerini ifade eden Mimar Nihat Şen, “Bizler bu şirketlerde gönüllü çalışan yönetim kurulu üyeleriyiz. Ben de ORKENT A.Ş’nin hem yönetim kurulu başkanlığını yürütüyorum hem de Ordu’da birçok sosyal projeler üretiyoruz. Ordu’nun 19 ilçesinde çalışmalar yürütüyoruz. Orkent’te Nihat Şen’de olması Nihat Şen’in bir şirketi bir tasarrufunda olan bir şey değildir” diye konuştu.

“Kış Ayı Nedeniyle Sezona Bağlı Personel Sayımızı Azaltmak Durumundayız”

Kış ayının gelmesiyle personel sayısında düşüşün olduğunu söyleyen Mimar Nihat Şen, “İşte yine burada personel çıkarıldığı şeklinde laflar dolaşıyor. Bizler burayı işletme derini alırken eleman tasarrufunda bulunduk. Çünkü kış aylarına giriyoruz. Mecburen personel sayımızı azaltmak durumundayız. Ama buradaki arkadaşlarımız süreç içinde, yine sezona girdiğimizde burada çalışmak isterlerse yine kendilerini takım arkadaşlarımız olarak görmek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Çamlıkla İlgili Eksiklerimiz Var, Çalışmalarımızı Yapacağız”

Çamlıkla ilgili bazı düzenlemelerin ve eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışma yürüteceklerini ifade eden Şen, “Yine Çamlık’taki bu kafemizde eksikliklerimiz var. Sezondaki ihtiyaçları karşılayacak olan çalışmaları tamamlayacağız. Hemen yanımızdaki çeşmemiz var. Bu çeşmeyi de Çamlık’ın simgesi olacak bir çalışma ile restore edeceğiz. Lavabolarımız, tuvaletlerimiz daha hijyenik koşullarda düzenlenecek. Yine buradaki büfemiz de gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak bir işletme olarak kullanılacak. Ve biz menümüze varıncaya kadar her şeyi gözden geçirdik. Çamlık’ın geçmişini, yemek kültürünü de analiz ederek iyi bir menü çalışması yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Yardımcı Olacağımız Her Konuda Telefonumuz Açıktır”

Ünye’lilerin her türlü soru düşünceleri ve isteklerine yönelik yapılabilecek çalışmalar neticesinde telefonun her daim açık olduğunu sözlerine ekleyen Şen, “Burası sosyal bir tesis. Orkent A.Ş olarak kurumsal çalışıyoruz. Bizde her şey kayır altındadır. Burası kamu malıdır. Hassas davranmak durumundayız. Sizler vasıtası ile, Ünyeliler vasıtası ile burası ve çeşitli sosyal projeler için istişare içinde olmak durumundayız. Benim bölgemize yardımcı olabileceğim bir konu varsa her daim telefonum açıktır. Bunun bilinmesini istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-