eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇÖPOĞLU’NUN ZİYARETİ SORU İŞARETİ BIRAKTI

ÇÖPOĞLU’NUN ZİYARETİ SORU İŞARETİ BIRAKTI
12 Ekim 2015 - 0:25

Sıcak Temaslar ve Ardından Merak Edilen Sorular

OBB’DEN FİRMALARA ALT YAPI UYARISI ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ALT YAPI KURUMLARINA SON UYARISINI YAPTI OBB GENEL SEKRETERİ MUSTAFA ÇÖPOĞLU: “2016 SONUNA KADAR ALT YAPIYI BİTİRİN” “BİR DAHA SİZE KAZI YAPTIRMAYIZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi(OBB) Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, hafta sonu Ünye Saraçlı mahallesi muhtarı Aslan Akbaş’ı ziyaret etti.Muhtar Aslan Akbaş’a ziyareti sırasında Karşıyaka mahallesi muhtarı Ali Efiloğlu’da bulundu.İki muhtarı sağına ve soluna alan Mustafa Çöpoğlu bu ziyareti ile kafaları karıştırdı.Kamuoyununda doğal olarak merakını uyandıran buluşma ,beraberinde  bir takım söylentileri getirdi.

Fotoğrafın samimiyeti ve yapılan açıklamanın doğruluğu bir kenara, bir gazeteci olarak kamuoyunun konuştuğu  fotoğrafın arkasını da görmek ve halkı aydınlatmak adına 

Muhtar Akbaş’a sorduğumuz  soruda ,sayın Çöpoğlu’nun ziyaretinin nedenini

12088414_902233576478378_5245601768099949854_nve kamuoyunda konuşulan  yerel seçimlere katılmak için ,ön yoklama yapıp yapmadığı yönünde oldu.Fakat Muhtar Akbaş bize ser verdi sır vermedi ve sadece dost ziyareti demekle yetindi.

OBB) Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğl’nun ziyareti hakkında görüşlerini aldığımız muhtar Aslan Akbaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi(OBB) Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun mahallemizin insanı , dost ziyaretinde bulunduğunu söyledi.Sohbetimizde Ünye’ye ve mahallemize yapılması düşünülen çalışmaları konuştuk.Kendisiyle düzenlenmekte olan Menteşe mezarlığı hakkında fikir alışverişimiz oldu. Mahallemizin acı su ve yol sıkıntıları hakkında sohbette  bulunduk dedi.

Sıcak Temaslar ve Bilinmeyenler……..

Gerçekten Dost Ziyareti mi ? 

Yoklamalara Devam Edecek mi ?

Söz aldı mı ?

Yoksa Düğmeye mi basıldı ?

İcazet veren kim ?

sorularının cevabını kamuoyu merak ediyor

Her ne kadar bu ziyaret kafamızı karıştırsa da,aldığımız açıklama şuan için  bu kadar ,bekleyip göreceğiz önümüzdeki günler siyasette neler  gösterecek. Hızlı karar alan, uygulayan ve sonuç odaklı çalışan Dr. Mustafa Çöpoğlu’nundan kamuoyunun merakına cevap gelecek mi ?yoksa  zamanı geldiğinde biz demiştik mi diyeceğiz ?Hep beraber bekleyip göreceğiz…

Bizde bu ziyareti hayra yorumluyor ve bir sonuca bağlayacak olursak, halkla içice olmayan yöneticilerimiz için güzel bir  örnek teşkil etmesini diliyoruz.

yunus_emre-21-214x3004417 img28837

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-