eskort samsun

ÜNYENETHABER

HASTANE ARTIK ÜNYE’NİN HİZMETİNDE

HASTANE ARTIK ÜNYE’NİN HİZMETİNDE
11 Ekim 2015 - 18:51

AdsızÜnye devlet hastanesi poliklinikleri yarından itibaren yeni hastanede hizmet vermeye başlayacak.7 Haziran seçimleri öncesi Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş tarafından açılan hastane,gerekli işlemlerin tamamlanması, steril sürenin dolması ve nakil çalışmaların  ardından yarın faaliyete geçiyor.

Vatandaşların yeni devlet hastanesin tam olarak hizmet vermemesi sebebi ile yaşadıkları mağduriyet artık bitiyor.AK ARİF-ERGÜN1Parti ilçe Başkanı Arif Ergün tarafından yapılan açıklamaya göre;12.10.2015 Pazartesi (yarin) günü itibari ile ÜNYE DEVLET HASTANESİ Acil Servis Hizmetleri dışında ki tüm poliklinik hizmetlerini,yeni hastane binasında vermeye başlayacak. Ulaşım için Kırmızı Hat ile Yeşil Hattan tahsis edilen araçlar kullanılabilecek dendi.

Ünye  yapımı tamamlanan 300 yataklı yeni Ünye Devlet Hastanesi,27 Mayısta resmi açılışı  ile  poliklinik hizmeti vermeye başlamıştı. 9 katlı, 14 ameliyathanesi, yoğun bakım üniteleri ve deniz manzaralı odaları ile 5 yıldızlı otel konforunu aratmayan yeni hastane  sağlık hizmeti vermeye başlıyor.

yunus_emre-21-214x3004417 img28837

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-