eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nden Amatör Spor Haftası Etkinliklerine Davet

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nden Amatör Spor Haftası Etkinliklerine Davet
editor( unyenethaber@hotmail.com )
14 Ekim 2015 - 1:07

VİDEO HABER

IMG_1485[1]

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, 12-18 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Ünye Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak etkinliklere tüm Ünyeli vatandaşları davet etti.

Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, 12-18 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri hakkında gazetemize şu açıklamalarda bulundu. Kuyumcu, “Her yıl olduğu gibi tüm yurdumuzda Geçlik ve Spor Bakanlığı olarak 12-18 Ekim tarihleri Amatör Spor Haftası Farkındalık Etkinlikleri yapılmaya karar verilmiştir. Bakanlığımızın Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü olarak ta Amatör Spor Haftası Komite Kararı gereğince çeşitli spor branşlarda Amatör Spor Haftası kutlamaları hazırlanmıştır. Komitemizin aldığı karar gereği çeşitli spor branşlarında (voleybol, basketbol, güreş, masa tenisi, engelli masa tenisi, satranç, halter, kort tenisi ve judo)profesyonel anlamda aktif olarak spor yapan gençlerimizden ziyade spor faaliyetlerinin bir nebze 1017356_10202375021274767_1720566484_ndışında kalan gençlerimizi spora teşvik amaçlı burada bugünden itibaren faaliyetlerimiz devam edecektir”dedi.

Amatör Spor Haftası Farkındalık Yürüyüşü Açılış Seremonisi Ulusal Yas Nedeniyle İptal Edildi

Aydın Kuyumcu, Amatör Spor Haftası kapsamında yapılacak olan yürüyüşün iptal edilmesi ile alakalı şunları söyledi; “Bu Amatör Spor Haftası Etkinliklerinde aldığımız komite kararı gereğince Belediye Sosyal Tesisleri önünden Cumhuriyet Meydanı’na amatör kulüpler olarak Amatör Spor Haftası Farkındalık Yürüyüşü adı altında yürüyüş düzenleyip açılış seremonisi yapacaktık. Ulusal Yas nedeniyle Pazartesi günün olması planlanan bu organizasyon iptal edildi. Bu vesileyle Pazar gününe kadar olacak olan tüm faaliyetlerimiz Pazar günü saat 12.00’de Ordu Ünye Kapalı Spor Salonumuzda Masa Tenisi final müsabakası sonrasında kapanış seremonisiyle bitecektir”diye konuştu.

Bu Faaliyetimizin Amacı Çocuklarımızı ve Gençlerimizi Kötü Alışkanlıklardan Uzak Tutmak

Kuyumcu, yapılan bu faaliyetlerin amacı hakkında şöyle konuştu; “Bu faaliyetimizin amacı çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Eğitim ve Öğretimlerinde zihinsel olarak gelişimlerine katkı sağlamak, özgüvenlerini ve sosyal yaşamlarındaki farkındalıklarını yaşatmak amaçlı yapılan bir faaliyet olacaktır. Bu vesile ile tüm Ünyeli halkımızı yapılan bu tür spor branşlarındaki faaliyetlerimizi izlemeye ve Amatör Spor Kulüplerine destek olmaya sizin vasıtanızda çağrıda bulunuyorum”ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

img28837yunus_emre-21-214x3004417

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P