eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Termespor ile Oynuyoruz

Termespor ile Oynuyoruz
editor( unyenethaber@hotmail.com )
15 Ekim 2015 - 0:12

0110201502unyOrdu 1. Amatör Lig’e hazırlanan Ünye 1957 Spor en ciddi sınavını Bölgesel Amatör Lig 4. Grup ekiplerinden Termespor karşısında verecek. Yeşil-beyazlılarla komşu Terme ilçesinin Bal Ligi temsilcisini karşı karşıya getirecek müsabaka Terme Abdullah Aslan Stadı’nda oynanacak.

 

1. Amatör Lig hazırlıklarını sürdüren Ünye 1957 Spor hazırlık karşılaşmalarına devam ediyor. İlk hazırlık maçını Samsun Süper Amatör Lig temsilcisi Samsun Telekomspor ile oynayan ve 2-0 kazanan Ünye 1957 Spor ikinci hazırlık maçında yine Samsun Süper Amatör Lig temsilcisi Atakum Belediyespor ile oynamış ve rakibine 2-1 mağlup img28837olmuştu.

7 Kasım 2015 tarihinde başlayacak lig öncesinde hazırlık karşılaşmalarına ağırlık veren yeşil-beyazlılar üçüncü hazırlık müsabakasını Bölgesel Amatör Lig 4. Grup temsilcisi Termespor ile yapacak. Terme Abdullah Aslan Stadı’nda Çarşamba günü oynanacak hazırlık maçı 14.30’da başlayacak.

Pazar günü Ünye Şehir Stadı’nda Çarşambaspor ile oynayacağı maçın Ankara’daki menfur bombalı saldırı nedeniyle iptal edilmesi sonrası normal çalışmalarını sürdüren Ünye 1957 Spor’da futbolculara Pazartesi günü için verilen izin sona erdi. Yeşil-beyazlılar bugün Cevizdere Spor Tesislerinde tekrar top başı yapacak ve Çarşamba günü saat 14.30’da Termespor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması için aynı gün Terme’nin yolunu tutacak.yunus_emre-21-214x3004417

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P