eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Demirci Muhtarlarla Buluştu

Başkan Demirci Muhtarlarla Buluştu
15 Ekim 2015 - 17:00

fggtgd

Başkan Demirci Muhtarlarla Buluştu

“Ne Kadar Birlik Olursak Sesimiz O Kadar Gür Çıkar”

IMG_2677

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci mahalle muhtarlarıyla çalışmalarla ilgili istişare toplantısı yaptı. Toplantıda konuşan Başkan Demirci, “Birbirimize ne kadar kenetlenirsek, ne kadar birlik olursak sesimiz o kadar gür çıkar” dedi.

 

Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Demirci’nin yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa İsmail Efiloğlu, Ercan Çayıroğlu ve birim müdürleri katıldı.

 

ÇALIŞMALARIMIZ KARARLILIKLA DEVAM EDECEK

 

Belediye Başkanı İsa Demirci muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bugüne mahallelerimizde güzel çalışmalara imza attık. Çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam ediyor ve edecek. Gerek büyük şehir belediyemiz gerekse ilçe belediyesi olarak her mahallede çalışma yaptık, iş makinesi girmeyen mahalle kalmadı. Şu anda büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyesi olarak 19 ayrı noktada çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.IMG_2695

 

İLÇE MERKEZİNDE PARKESİZ YOL KALMAYACAK

 

İlçe merkezi için parke yol çalışması başlattıklarını ifade eden Başkan Demirci, “İlçe merkezimizin tümünde parke yol çalışması yapacağız, parkesiz yol kalmayacak. Şehrimizi çamurdan kurtaracağız.” dedi.

 

NE KADAR BİRLİK OLURSAK SESİMİZ O KADAR GÜR ÇIKAR

 

Konuşmasında birlik ve berberliğe de vurgu yapan Başkan Demirci, “Ülkemiz, son 4 aydır hükümette yaşanan belirsizlikten dolayı sıkıntı içerisinde, etrafımız adeta ateş çemberi, bu ateşin içine bizi de çekmek istiyorlar. Türkiye ne zaman ayağa kalkmak istese önü kesilmek isteniyor. Bu oyuna hiçbirimiz gelmemeliyiz. Birbirimize ne kadar kenetlenirsek, ne kadar birlik olursak, sesimiz o kadar gür çıkar.” dedi.

 

Toplantı muhtarların dilek ve temennilerini dile getirmelerinin ardından sona erdi.

 

yunus_emre-21-214x3004417 img28837

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-