eskort samsun

ÜNYENETHABER

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ VE FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ VE FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ
17 Ekim 2015 - 15:00

FATSA’DA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ VE FİDAN DİKİMİ ETKİNLİĞİ

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Gençlik Merkezi’nin organize ettiği, gönüllü gençlerin katıldığı ‘Doğa Yürüyüşü ve Fidan Dikimi’ etkinliği büyük bir katılımla gerçekleşti.

Fatsa Gençlik Merkezi bünyesinde kurulan kulüpler çalışmalarına hızla devam ediyor. Bu kapsamda Gençlik Merkezi Çevre Kulübü’nce ‘Doğa Yürüyüşü ve Fidan Dikimi’ etkinliği düzenlendi.
Yürüyüşe katılan gönüllü gençler ilçede bulanan Cıngırt Tepesi’ne kadar doğa yürüyüşü yaptı. Daha sonra Cıngırt Tepesi’nde Fatsa Orman İsletme Şefliği’nin hazırladığı fidanlar dikildi ve Gençlik Merkezi tarafından programa katılan herkese yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.
Program sonrası Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin yaptığı açıklamada, “Gençlerin çevreye olan duyarlılığını artırmak için ilk etkinliği burada düzenledik. Gelişen teknoloji karsısında gençlerin doğadan ve spordan koptuklarını, ormanların hayatımızdaki önemini unuttuklarını görüyorduk. Bizler de bu anlamda imkanlarımız ölçüsünde gençleri bu etkinliklerle doğayla buluşturduk. Yıl boyunca bu tür etkinliklerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.
Düzenlenen ‘Doğa Yürüyüşü ve Fidan Dikimi’ etkinliğine Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu da katılarak destek verdi.

yunus_emre-21-214x3004417 img28837

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-