eskort samsun

ÜNYENETHABER

SİYSİLERDEN DEPREM AÇIKLAMALARI

SİYSİLERDEN DEPREM AÇIKLAMALARI
24 Kasım 2022 - 2:46

Ünye’deki siyasiler Düzce, çevre il ve ilçelerde 5.9 şiddetinde hissedilen depremle ilgili açıklamalarda bulundular.Düzce de gece yaşanan 6,0 büyüklüğündeki depremin ardından siyasilerden ‘Geçmiş olsun’ mesajları geldi.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan:

“EN BÜYÜK TESELLİMİZ HERHANGİ BİR CAN KAYBI YAŞANMAMASI
Ülkemiz deprem kuşağında yer alıyor. Bu noktada tedbir bizden, takdir Allah’tan diyerek hem bireysel hem toplumsal olarak atılması gereken adımları atmak durumundayız. Dün gece Düzce merkezli yaşanan depremde, bunu bir kez daha hatırladık. Yaşamını yitiren kimsenin olmaması en büyük tesellimiz olsa da 35 dolayında vatandaşımızın yaralı olması ve zarar gören binaların bulunması, işin ciddiyetini gözler önüne serdi. Bir kez daha depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum”

Demokrat Parti Ünye İlçe Başkanı Tanju Türk;

“Düzce’de meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Yaralılarımıza şifalar diliyorum. Ülkemiz bu şekilde afetlerden çok çekti. Umuyorum ki bir daha bu acılar yaşanmasın. Allah ülkemizi bu felaketlerden muhafaza eylesin.”

İyi Parti Ünye İlçe Teşkilatı Basın Sözcüsü Berkay Torunoğlu; 

“Dün akşam saat 04.08’de Düzce merkezli,  5,9 şiddetinde ki deprem birçok ilimizde hissedildi. Yaralarımıza acil şifalar dilerken, can kaybı yaşanmamasını umuyoruz.  Bu vesileyle Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu ve depremlere karşı gerekli önlemlerin alınmasının hayati önem taşıdığını bir kez daha hatırlamış olduk. Ülkemize ve milletimize tekrar geçmiş olsun!”

Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor;

“Düzce ve çevresinde etkili olan deprem münasebetiyle, bölge insanımıza geçmiş olsun diyorum.
Deprem hakikatini bilerek bina yapan insanlara ve yaptıran yöneticilere daha çok ihtiyaç duyulan bir çağdayız!!
Mevlam Her olumsuzluktan ders çıkaran insanlar olmamızı nasip eylesin..”

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-