eskort samsun

ÜNYENETHABER

DEVA İL BAŞKANI TÜRKMEN “ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ SİYASETİN İÇİNDEYİM”

DEVA İL BAŞKANI TÜRKMEN “ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ SİYASETİN İÇİNDEYİM”
27 Kasım 2022 - 2:36

Bir dizi ziyaretler için Ünye’ye gelen DEVA Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen, Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun  ÜNYENİN TEK TELEVİZYONU A52TV ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretler için Ünye’ye gelen DEVA Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen, DEVA Partisi Ünye İlçe Başkanı İrfan Tosun ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyük Camii pasajında bulunan ÜNYENİN TEK TELEVİZYONU A52TV ziyaret ederek KARADENİZ RADYO TELVİZYON VE GAZETECİLER  Derneği Başkanı Cihan Çakır ile sohbet ettikten İrfan Çavuşoğlu ile PANORAMA programına konuk olarak katıldı..

ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ SİYASETİN İÇİNDEYİM”

Deva Partisi Ordu il Başkanı Erkan Türkmen,  çocukluğundan beri siyasetin içinde nasıl olduğunu şöyle dile getirdi:

“Deva Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen : Geçmişte babam 1984 yıllından 1999 yılına kadar Anavatan Partisinde il ve ilçe başkanlığı yaptı. 1995’te milletvekili adayıydı.1999  yılında ticaretle yoğun dönüş yaptığımız yıllarda Ak Parti kurulurken de bir takım teklifler gelmişti. Fakat, aile içerisinde siyaseti bıraktığımıza dair bir karar almıştık. Devamında siyaset adaylığıyla ilgili eve gelip fikir alışverişinde bulunan dostlarımız vardı.8 yaşımdan beri siyasetin içinde büyüdüm.20 senedir siyasetten uzak olsak bile hep bir kulağımız siyasette oldu. Geldiğimiz noktada artık birilerinin bu duruma karşı durması gerektiğine inandık. Bana bu teklif geldiğinde aileme danışarak bu kararı onayladım. Geçmişte bize bıraktıkları yapının üzerine sağlam bir bina inşa edeceğiz.”dedi.

-“ İNSANLAR ŞUANDA GERÇEKTEN HUZUR ARIYOR”-

DEVA Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Türkmen ziyareti sırasında şunları söyledi; “Sizi daha önceden tanıdığımız için burada kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Dört buçuk ay önce DEVA Partisi Ordu İl Başkanı olarak atandım. Sayın Genel Başkanımızın dürüstlüğüne, eğitimine, liyakatine ve tecrübesine güvendiğimiz için bu görevi kabul ettim. Dört buçuk aydır sahada geziyoruz. Esnafları ziyaret ediyoruz. İşçi ile, işveren ile bir şekilde konuşuyoruz. İnsanların büyük bir geçim derdi var. Haliyle çok büyük bir ekonomik sıkıntı var. Bunun sandığa yansıyacağını düşünüyoruz. Bir değişim gerektiğine inanıyoruz. Yirmi senenin sonunda geldiğimiz noktada insanların ekmeği bölünmüş, bir şekilde eski rahatlığı ve huzuru kalmamış. Yani insanlar şuanda gerçekten huzur arıyor. Doğalgazlı ev var, doğalgazı açamıyor. Arabası var, benzin koyamıyor. Ekmek bir liraydı beş lira olmuş, simit beş lira olmuş. Sadece simit, çay ve yumurta hesabı yapınca bir asgari ücretli bir ayı zor geçiriyor. Bende sahada elimden geldiğince partinin büyümesi alanında Ünye İlçe Başkanımız Sayın İrfan Tosun ile beraber bugün Ünye’deyiz.  Bugünkü ziyaretlerimizde ÜNYENİN TEK TELEVİZYONU A52TVde yayına katılmak olarak  planladık. Sizlere de gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Türkmen,Misafirperverliğinden dolayı Kartegder Başkanı Cihan Çakır’a teşekkür etti. 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-