eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN GAZİLERE VE MUHTARLARA MÜJDE VERDİ.

BAŞKAN GAZİLERE VE MUHTARLARA MÜJDE VERDİ.
21 Ekim 2015 - 0:11

BLD_1059

Bu yıl ilki kutlanan 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek muhtarlar gününü kutladı.

19 Ekim Muhtarlar Günü, Ünye Belediyesi tarafından Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde yemekli bir programla kutlandı. Programa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, Belediye Başkan Yardımcıları, Ünye Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Ekici, mahalle muhtarları ve eşleri katıldı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptığı konuşmada muhtarlarla iyi ilişkiler içerisinde çalıştıklarını ve onlarla bir bütün olduklarını belirtirken, muhtarlarımızın da ihtiyaçlarını cevap vermek için çalışıyoruz.Burada rahatça söyleyebilirim ki tüm muhtarlarımızı en iyi çalışma imkanı sağlamak için elimizden ne geliyorsa sağlayacağız.

Başkan Çamyar Gaziler derneği başkanının ve Muhtarlar derneği Başkanı Ahmet Ekici’nin kendisinden talep ettikleri dernek binası için gereken ne varsa yapacağının sözünü vererek,tüm muhtarlara muhtar evi müjdesi verdi.

 

img288374 yunus_emre-21-214x30044174

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-