eskort samsun

ÜNYENETHABER

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü Öğrencilerinden Anlamlı Sürpriz

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü Öğrencilerinden Anlamlı Sürpriz
25 Kasım 2022 - 0:29

 

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü öğrencileri, 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle öğretmenlerine okul bahçesinde coşkulu bir karşılama yaparak güne başladılar.

24 Kasım öğretmenler günü kutlamaları gün boyu devam ederken bir etkinlik de Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü öğrencilerinden geldi. Kampüs Müdürü Ersin Ergen, Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsü adına yaptığı açıklamada meslektaşlarının gününü kutlarken, “Bahçeşehir koleji dünya kampında öğretmenler günü kutlaması büyük fedakarlık ve özveri gösteri geleceğimizin teminatı olan sevgili yavrularımızı yetiştiren milli ve manevi değerlerimizi insan bir vatandaş olmayı vatan ve millet sevgisini aşılayan çağın gerektirdiği bilgi düzeyine ulaştıran öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler günü kutluyoruz” dedi.

Öğrencilerin sürprizi okul bahçesinde başladı.  Öğretmenler, öğrencilerin ve okul yöneticilerinin alkış koridorunda,  -Senden Daha Güzel” şarkısı eşliğinde ve bandoyla karşılandılar. Büyük bir süpriz yaşayan öğretmenlere aynı zamanda  öğrenciler ellerinden çıkmış olan mektubuk mektuplarını teslim ettiler. Etkinlik kapsamında öğretmenlerinin yüz portlerinin yarısının fotoğraf diğer yarısının da öğrencilerin el çizimi ile hazırlandığı sergi ise dikkat çekici oldu.

Bahçeşehir Koleji Ünye Kampüsünde kutlama etkinliği açık büfe kahvaltı etkinliği ile devam ederken gece de ise kokteylle son buldu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-