eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP İLÇE BAŞKANI MURAT KAÇAK’TAN ANLAMLI ZİYARET

MHP İLÇE BAŞKANI MURAT KAÇAK’TAN ANLAMLI ZİYARET
25 Kasım 2022 - 12:20

 

Küçük yaştan bu yana Ülkücü Hareket’in içerisinde yer alan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Kaçak, Liderlerine, ülkücü harekete hizmet etmiş büyüklerine, davanın şehitlerine her daim ahde vefası ile biliniyor.

Başkan Murat Kaçak bugünde, partinin kurucusu başbuğ Alpaslan Türkeş’i doğumunun 105. yılında mezarı başında dualarla anmak üzere anıt mezarındaydı. Milliyetçi ülkücü Hareketin bir neferi olmaktan gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren Başkan Kaçak, davaya olan sevdasını ve liderlerine olan sadakatini bir kez daha ortaya koydu.

Türk milleti, tarih boyunca zor ve sıkıntılı dönemlerden geçmiş ve bu hassas dönemlerde, Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Lider öngörüsü, yüksek devlet bilinci ve vatan sevgisi, bilge kişiliği ile tarihte örneklerine pek sık rastlanmayan müstesna şahsiyetlerden biridir diyen Başkan Kaçak Başbuğ Alpaslan Türkeş’i şöyle anlattı. Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk Milliyetçiliği fikriyatını, yalnız Türkiye ile sınırlı tutmamış, bütün dünya Türklüğün birlik ve beraberlik içerisinde güçlenmesini amaçlayan bir perspektifte değerlendirmiştir.

Şahsım olarak, gerek ilk gençlik yıllarımda oluşan fikir dünyama kattığı engin ufuk, gerekse Türklük gurur ve şuurunu ihya etme yolundaki çileli mücadelesi itibarıyla Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş beyefendiyi takdir, rahmet, minnet, özlem ve saygıyla anıyorum. Kutlu ruhu şad, mekânı cennet olsun.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-