eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNTİD’DEN YEŞİLKENT’E ZEKA OYUNLARI DESTEĞİ

ÜNTİD’DEN YEŞİLKENT’E ZEKA OYUNLARI DESTEĞİ
25 Kasım 2022 - 15:20

Ünye Turizm İşletmeciler Derneği organizesi ile başlatılan “Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlk ve Ortaokulu zeka oyunları desteği” kampanyası sona ererken, kampanya kapsamında toplanan akıl ve zeka oyunları seti öğrencilere teslim edildi.

Ünye Turizm İşletmeciler Derneği, Ünye Yeşilkent Şehit Mustafa Güler İlk ve Ortaokulu için düzenlemiş olduğu kampanyayı tamamladı. Kampanya kapsamında toplanan 21 adet oyun seti protokol eşliğinde okula teslim edildi.

Başkan Sobi’ye Yeşilkent ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve Karadeniz Teknikerler Federasyonu Başkan Yardımcısı Musa Kıranlı da eşlik etti.

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan ÜNTİD Başkanı Adnan Sobi şu konuşmalara yer verdi;

Başkan Adnan Sobi : “Kırsal Yaşarsa Gelecek Yaşar”

“Ünye Turizm İşletmeciler Derneği olarak Turizmin sahasında değil geleceği olan çocuklarımızın da yanında olmak için geçen sene başlattığımız kampanyaların ikincisini yaptık. Yeşilkent okulumuzun zeka ve akıl oyunları sınıfında bazı eksiklerini tespit etmiştik. Müdürümüz Cabbar Bey ile görüştük ve bizde duyarlı davranarak güzel bir güven havuzu oluşturduk. Nevra Arslan Bozkurt’un koordinatörlüğünde başlattığımız Akıl ve Zeka Oyunları kampanyamızı sonuca ulaştırdık.

Amacımız geleceğimiz olan çocuklarımızın akıl ve zekâ anlamında stratejik olarak gelişmelerine destek sağlamak ve sıra dışı sporları okullarımıza tanıtıp kazandırmak. Bu projelerde kırsal okullarımızın öneminin fazla olduğunu düşünüyoruz. Kırsal yaşarsa ülkemizin geleceğinin yaşayacağına inanıyoruz. Bu kampanyalarımıza devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

İlçe Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz’de açıklamalarda bulunarak Başkan Adnan Sobi’nin kampanyasının önemine değindi;

 “Akıl Ve Zeka Oyunlarında Deneyimliyiz”

“Bugün Okulumuza başkanlarımız tarafından akıl ve zeka oyunları hediye edildi. Bizim için çok önemli bir hediye oldu. Okulumuz geçen sene akıl ve zeka oyunlarında 1. olmuştu. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bu konuda donanımı var. Başkanlarımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bu tür kampanyaların her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Etkinlikte önce öğrencilere akıl ve zeka oyunları hediye eden Başkan Sobi, öğretmenlere de karanfil  vererek öğretmenler gününü kutladı.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-