eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ÜNYE 1957 SPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI

ÜNYE 1957 SPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI
27 Kasım 2022 - 16:56

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 9. Hafta mücadelesinde Ünye 1957 Spor evinde Gümüşhane Telekomspor ile karşı karşıya geldi.

Ünye’deki karşılaşmada gülen taraf ev sahibi takım oldu. Ünye 1957 Spor rakibini 3-1’lik skor ile yenerek ligde üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 10’a çıkarttı.

27 Kasım 2022 Pazar günü saat 14:00 ‘de Ünye İlçe Stadında oynanacak mücadeleyi  hakem Can Durgut yönetti. Batuhan Topçu ve Özkan Elikkaya Yardımcı Hakemler olurken, Muhammed Alperen Özmen 4. hakem olarak görev yaptı. Şerafettin Kösterelioğlu ise maçın gözlemcisi oldu.

EV SAHİBİ ÜNYE 1957 SPOR GALİBİYETE ALIŞTI

Geçen hafta yeni Teknik direktörü  Volkan Bozkurt ile ligde ilk galibiyetini geçen hafta alan Ünye 1957 Spor Gümüşhane Telekomspor’u 3-1 yenerek galibiyet serisine devam etti. Teknik direktörü  Volkan Bozkurt yönetimdeki Ünye 1957 Spor sahaya, Ataberk Gürgen, Kadir Demir, Okan Karaman, İsmail Bulut, Mutlu İlengöz, Osman Doğru, İbrahim Burak Doğan, Kadir Arlı, Hüseyin Çelik, Emrullah Sarıhasanoğlu, Murat Mazlum on biri ile çıktı.

MAÇIN İLK YARISINDA KARŞILIKLI GOLLER ATILDI

Maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Ünye 1957 Spor, aradığı golü 30. dakikada Hüseyin Çelik ile buldu. Maçın ilerleyen dakikalarında da gol arayan yeşil beyazlı takım duran toptan rakibinin golüne engel olamadı. 42. dakikada Süleyman Usta’nın attığı gol ile maça eşitlik geldi. Takımlar soyunma odası 1-1’lik skor ile berabere gitti.

2.YARIDA ÜNYE 1957 SPOR GALİBİYET GOLLERİNİ BULDU

Seyirci desteğini arkasına alan ev sahibi takım maçın ikinci yarısında 2 gol daha atmayı başardı. İlk golü atan Hüseyin Çelik 63. dakikada tekrar sahneye çıkarak takımının ve kendisinin 2. golünü attı. Gol arayışlarına devam eden Ünye 1957 Spor, golden 4 dakika sonra 67. dakikada Kadir Arlı ile 3. golü buldu. Maçın geri kalan dakikalarında ataklarını devam ettiren yeşil beyazlı takımın gol arayışları sonuç vermeyince maç 3-1’lik skor ile sona erdi.

Volkan Bozkurt yönetimindeki Ünye 1957 Spor ikinci galibiyetini alarak moral buldu.  Haftaya ise Ünye 1957 Spor  Görelespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Ünye 1957 Spor Gümüşhane Telekomspor müsabakası Ünye’nin tek televizyonu A52 TV ekranlarından naklen yayınlandı ve ilgiyle izlendi.

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P