eskort samsun

ÜNYENETHABER

Başkan Karayiğit “Taraftarımıza ve Hocamıza Teşekkür Ederim”

Başkan Karayiğit “Taraftarımıza ve Hocamıza Teşekkür Ederim”
28 Kasım 2022 - 0:45

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup 9. Hafta mücadelesinde Ünye 1957 Spor evinde Gümüşhane Telekomspor 3-1’lik skor ile yendi.

Karşılaşmanın ardından Ünye 1957 Spor Başkanı Osman Karayiğit ve Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Volkan Bozkurt Ünye’nin tek televizyonu A52 TV’ye konuştu.

Başkan Karayiğit “Taraftarımıza ve Hocamıza Teşekkür Ederim”

Ünye 1957 Spor Başkanı Osman Karayiğit galibiyetin ardından yaptığı açıklamada; “İlk olarak Volkan Hocama teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Güzel bir üç puan aldık. Haftaya Görele maçımız var. Bu karşılaşmaya da güzel bir şekilde hazırlanarak takımımıza ve Ünye’ye üç puanı getirip serimizi devam ettirmek istiyoruz. Bundan sonra daha iyi günler bizleri bekliyor. Ben bu anlamda Volkan Hocamıza ve bizi destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bozkurt, “Ünye Hak Ettiği Yere Gelecektir”

Alınan galibiyeti taraftarlara armağan ettiğini belirten Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü Volkan Bozkurt; “Dirençli ve genç bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Hafta boyunca buna göre çalışmalarımızı yaptık. Futbolcularımızın isteğinden ve galibiyete olan arzusundan gayet memnunum. Galibiyetten dolayı hepsini tebrik ediyorum. Bu galibiyeti de taraftarlarımıza armağan ediyorum. İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecektir. Ünye 1957 Spor’un hak ettiği yerler buralar değildir. Gidebildiğimiz kadar üst sıralara gideceğiz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-