eskort samsun

ÜNYENETHABER

Yanlışlara karşı olduğum için görevden alındım

Yanlışlara karşı olduğum için görevden alındım
28 Kasım 2022 - 0:08

Ordu Futbol İl Temsilcisi Ali Osman Osma, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından görevden alındı. Uzun süre futbol il temsilciliği görevi yaptıktan sonra görevden el çektirilen Ali Osman Osma, görevden alınışına sitem etti.

Ordu ASKF Başkanı ile kan bağı uyuşmazlığı yaşadığını söyleyen Osman,” Ali Osman Osma olarak bu şehrin futboluna önemli katkı sağladığımı düşünüyorum. Kendi inisiyatifimi kullanarak 1.Amatör kümeye 17 takım takviye yaptım. Ordu futbolunun kalkınması adına elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıysam da, bu çalışmamız bazılarını rahatsız etti.

Orduda faaliyetlerini sürdüren bazı kulüplerle ilgi sorun yaşadığımız söylendi. Benim kulüplerle ilgili ne sorunum olabilir ki? 52 Orduspor’un bugünkü başkanı olan Şükrü Bodur’a bu kulübü biz teslim ettik. 18 Amatör kulübe destek sözü almıştık. Ama maalesef destek sözü lafta kaldı. Benim isyanım verilen sözlerin tutulmamasına oldu. Bu süreçte hoş olmayan çok şeyler oldu. Şimdi bunları söylesem görevden alındı da söylüyor derler. Ama yaşanan yanlışları yeri geldiği zaman söyleyeceğim diyen Osma, görev yaptığı süreç içerisinde kendisine destek veren herkese teşekkür” etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-