eskort samsun

ÜNYENETHABER

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ORDU İL BAŞKANI DURMUŞ ZOR ”HDP’NİN KAPATILMA SÜRECİ HIZLANMALI”

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ORDU İL BAŞKANI DURMUŞ ZOR ”HDP’NİN KAPATILMA SÜRECİ HIZLANMALI”
05 Aralık 2022 - 0:10

Ünye’nin Tek Televizyonu A 52 TV bünyesinde bulundurduğu uydu kanalı Brtv ortak yayınıyla her Çarşamba akşamı Çakır Medya Gurubu Haber Müdürü Gazeteci İrfan Çavuşoğlu tarafından hazırlanan Panorama programının bu hafta konuğu Büyük Birlik Partisi Kurucu üyesi ve Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor oldu.

“DEVLET GEREKENİ YAPMALI”

Başkan Zor, HDP ile terör örgütünün ilişiğinin bulunup bulunmadığına  dair söylentilere kendi yorumunu katarak şöyle bir açıklık getirdi.

BBP Ordu İl  Başkanı Durmuş Zor ‘un konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

“HDP ile terör örgütü arasında bir bağlantı var şeklinde bir söylem var ise,  bu durum siyaset kurumlarının görevlerini yapmadığını gösterir. Milletvekillerimiz arkamızı kandile dayadık diyor ise burada bir düşünmemiz lazım.

Bizim ,Büyük Birlik Partisinin rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehitleriyle birlikte kurmuş olduğu  Kürt vatandaşlar ve diğer vatandaşlarımızla hiçbir meselemiz yok.

Bu toraklarda var olan farklı renler, tonlar Anadolu kilimini oluşturur deriz ve bağrımıza basarız. Burada bir renk kendisini içlerinde bulunduğu yere ait hissetmiyorsa onun kendi şahsi meselesidir.

Burada bölücülüğü varsa terör örgütüyle meselesi var ise, doğal olarak devlet üzerine düşeni yapmalı ve  teröristler nasıl cezalandırılması gerekiyorsa cezalandırılmalıdır.

”HDP’NİN KAPATILMA SÜRECİ HIZLANMALI”

HDP  ile ilgili kapatma davası açılmıştır. Bu dava hızlandırılmalıdır. Hem terör örgütüyle ilişiği var diye bir partiye dava açacaksınız hem de hazineden 539 trilyon para vereceksiniz. Hem de Meclis  koltuklarını vereceksiniz hatta Meclisi yönettireceksiniz bu büyük bir tezattır. Devlet HDP ile ilgili duruşunu netleştirmeli. HDP oy veren seçmene terörist demek çok saçma bir yaklaşım olur.

HDP’ ye oy veren vatandaş bizim partimize oy veren vatandaşla aynı şekilde görülmelidir. Siyasi şartlarınıza uymayan partiler bu şartları ortaya koyarsanız kurulamaz. Biz HDP’ ye net bakarız onlarda bize net bakarız. Onlar konuşunca biz meclisten çıkarız , biz konuşunca da onlar. ”

“CUMHUR İTTİFAKINI  SADECE DEVLET BAHÇELİ KURMAMIŞTIR”

Cumhur ittifakının ortaklarından olan Büyük Birlik Partisinin Ülke Gündemine bakış açısının ortaya koyulduğu programda, Başkan Zor dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Büyük Birlik Partisi Ordu İl Başkanı Durmuş Zor, MHP Başkanı sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhur ittifakının AKP ve MHP’den oluştuğunu dile getirdiğini  fakat, bunu istemeden yapmış olabileceğini BBP’sini unuttuğunu sözleriyle şöyle dile getirdi:

“Sayın Devlet Bahçeli Cumhur ittifakının Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisinden oluştuğunu söylemiş Büyük Birlik Partisini söylemeyi unutmuştur. Çünkü Cumhur ittifakını sadece Devlet Bahçeli kurmamıştır. Tıpkı Milet ittifakının birinci kurucunun sayın Kılıçtaroğlu olduğu gibi  Cumhur ittifakının birinci kurucusu Sayın Cumhur Başkanıdır.  İkincisi Devlet Bahçelidir. Üçüncüsü de Büyük Birlik Partisinin Genel Başkanı Mustafa Destincidir.”dedi.

 

 

 

HABER : SALİHA KURU 

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-