eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN AKAR’DAN YENİDEN REFAH PARTİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN AKAR’DAN YENİDEN REFAH PARTİSİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
02 Aralık 2022 - 12:03

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası’ndan  Yeniden Refah Partisi Ünye ilçe Başkanlığına getirilen Hayati Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Aynı zamanda iş insanı kimliği ile tanınan ve  Ünye Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde bulunan Hayati Balcı, misafirlerini titizlikle ağırlayarak kendileriyle istiarede bulundu.

Balcı, esnafın ve iş adamlarının derdini sıkıntılarını bildiklerini ve çözüm noktasında ortak hareket edeceklerini söyledi. Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanlığı olarak ilçedeki iş dünyası ve ekonomiye yön veren kurumlarla sürekli diyalog halinde olacağına ve insanlarımızın sorunlarını dinleyip çözüme kavuşturacağı mesajını verdi.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, Yeniden Refah partisi ilçe başkanı iş insanı Hayati Balcı’ya yeni görevinde başarılar diledi.

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Ünye’nin en önemli odaları da biri olarak siyasi aktörlerde istişareler yaparak Ünye’ye hizmet etmek istediklerini belirtti. Misafirperverliğinden dolayı da Sayın Başkan Balcı’ya ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-