eskort samsun

ÜNYENETHABER

HAFTA SONU HAVALAR NASIL OLACAK ?

HAFTA SONU HAVALAR NASIL OLACAK ?
23 Ekim 2015 - 0:59

hafta-sonu-hava-nasil-olacak-2013-11-22_mSamsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nün ilgi yazısı ile bildirdiği son ölçüm ve değerlendirmelere göre; Ülkemizin bugün Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı sistemin etkisine girdiği ve ülkemizin batı kesimlerinde başlayacak yağışlı havanın, önümüzdeki hafta başına kadar Ordu’nun büyük bir bölümünde etkisini sürdüreceği tahmin edilmektedir.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının, bugün  başlayarak, hafta sonuna yağışla birlikte Ordu genelinde etkili olacağı tahmin edilmektedir.

23.10.2015 Cuma günü; bugün  iç kesimlerinin yağmurlu ve sağanak yağışlı geçeceği  beklenmektedir.Hafta sonu yağmurun devam edeceği bildirildi.

Beklenen sağanak yağışların başta lokal su baskınları olmak üzere sebep olabileceği olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, su baskım, yıldırım düşmesi, heyelan, sel, vb.) karşı gerekli tedbirlerin alınarak hazırlıklı olunması, çan ve mal kaybının önlenmesi için halkımızın uyarılması hususunda, kurum ve kuruluşlar olmak üzere vatandaşlar uyarıldı.

Adsız

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-