eskort samsun

ÜNYENETHABER

BU HİZMET ALKIŞLANIR

BU HİZMET ALKIŞLANIR
25 Ekim 2015 - 11:54

DDFD

Ünye Belediyesi tarafından, akülü araç kullanan engelliler için araç şarj istasyonu kuruldu.

Yıllardır engellilerin sorunu haline gelen başta tuvalet problemini çözen ve ardından akülü araç kullananlar için en büyük sorun olan şarj istasyonu sıkıntısını dikkate alan Başkan Çamyar, engellilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ünye Cumhuriyet meydanına kurulan akülü araç şarj istasyonu ,aynı anda 3 engelliye hizmet vermeye başladı.Hızlı şarj edebilen istasyonda araçlarını doldururken  aynı zamanda cihazdan yapılan müzik yayını ile engellilerin sıkılmaması ve hoşça vakit geçirme imkanı sunuluyor.

ENGELSİZ KENT SÖZÜMÜZ VAR

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar  gazetemize yaptığı açıklamada: “Maddi boyutunun çok büyük olmadığı 10846096_1706066726281445_8038011003682687608_nmanevi değerinin bir hayli fazla olduğu düşündüğümüz, Ünye belediyesinin bir hizmeti daha burada engelli kardeşimizin  hizmetine sunuyoruz.
Başkan Çamyar ,kardeşlerimiz evinden çıkıyor. Bazıları şehrimizin dış tarafından oturuyor. Uzun süre araçlarını çalıştırdıkları zaman  yolun ortasında araçlarının aküsü bitiyor. Akülü araca binmiş olmasının hiçbir esprisi  kalmıyor. Bu aracı şarj etmek lazım. Şarj ederken nasıl yapmak lazım evdeki şarj cihazları gibi değil. Daha hızlı şarj edilmesini sağlamak lazım. Şuanda bu şarj cihazımızın evde yaptığımız şarjların 3 katı daha hızlı şarj yapabilen bir cihazımız. Bu cihazımızı kardeşlerimizin hizmetine sunuyoruz. Onların özel gereksinimi olan bu ihtiyacını  Ünye belediyesi olarak karşılıyoruz.Onlara daha yaşanabilir engelsiz bir şehir sözü verdik,bunu gerçekleştireceğiz  ve her zaman yanlarında olacağız dedi.

ENGELLİLERDEN BAŞKANA TEŞEKKÜR
12179037_10206505852598459_415643076_nTürkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi eski Başkanı Ahmet Altun(Bizim Ahmet): “Şarj dolum istasyonunu talebimizi başkanımıza ilettik. Uzaktan gelen arkadaşlarımız vardı. Çarşıda gezerken şarjları bitiyor. Kendi şarj aletlerini yanlarında taşımak zorunda kalıyorlar. Yada herhangi bir dükkandan rica ediyorlardı. Bazen dükkanlarda müsait olmuyor. Esnaf arkadaşlarda rahatsız etmeme adına biz bu talebimizi belediye başkanımıza dile getirdik. Sağolsun bu konuda her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi. Talibimizi fazla süre geçmeden kısa süre içerisinde şarj dolum istasyonunu hediye etti. Arkadaşlarımız sıkıntıdan kurtulacak. 3 araba birden şarj edecek. Hızlı bir şekilde şarj edecek. Her hangi bir güvenlik sıkıntısı yaşamayacaklar”. Belediye başkanımız Ahmet Çamyar’a bu hizmetinden dolayı arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-