eskort samsun

ÜNYENETHABER

KRAL’DAN MESAJ VAR…

KRAL’DAN MESAJ VAR…
26 Ekim 2015 - 2:00

VİDEO HABER

Adsız

Futbolun şifresi ‘Anlık Skor’ programında spor yorumculuğu yapan Tanju Çolak canlı yayında Ordu gezisini anlattı. Haftaya damgasını vuran maçlar, önemli karşılaşmalar, taraftarda oluşan futbol heyecanı; Avrupa gol kralı Tanju Çolak, eski FİFA kokartlı hakem Muhittin Boşat ve deneyimli muhabir Haluk Yürekli’nin yorumlarıyla masaya yunus_emre-21-214x30044yatırılan programa, bu hafta Numan Kurtulmuş ve Ordu damga vurdu.

 

Türkiye’nin en önemli futbolcularından birisi olan ‘Kral’ lakaplı Tanju Çolak, AK Parti Milletvekili Adayı ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’a seçim gezisinde destek vermek için ,Ordu ve ilçelerine gelmişti.   Ünye’de,Akkuşta,Ordu’da  esnafı ziyaret eden Çolak ve Kurtulmuş’a vatandaşlar büyük ilgi göstermişti.

Kral Çakır Medya İddialı Demeç Verdi

Ünye ziyaretinde Çolak gazetemize , “Ben yeşil sahaların 10 numarasıydım.Numan Kurtulmuş’ta siyasetin 10 numarası” dedi.


PROGRAMDA ADAM GİBİ ADAM VURGUSU
img288Samsun’dan Kurtulmuş’a destek vermek için geldiğini belirten Çolak, ” Başbakan yardımcısı Numan Bey adam gibi adam ,ilkez tanıdım  ve çok sevdiğim . Hizmetlerini Ankara’da ülkemiz ve Ordu için sürdürecek,Ordulular onun kıymetini bilsin” ifadelerini kullandı. Daha sonra canlı yayında Ordu’da gezdiği yerleri ve gösterilen yakın ilgiden bahsetti.Genç yaşlı herkesin kendisine  ve Numan Kurtulmuş’a büyük ilgi gösterdiğini söyleyen  Çolak , esnaf ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdiği ve Ordu’dan güzel anılarla döndüğünü söyledi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-