eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP’den Tüm Ünye Halkına Teşekkür

CHP’den Tüm Ünye Halkına Teşekkür
28 Ekim 2015 - 0:54

VİDEO HABER

UJU7

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştirmiş oldu Ünye ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı ile Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Adayları İsa Maral ve Zekai Sana Kılıçdaroğlu’na gösterilen yoğun ilgi için Ünyeli vatandaşlara teşekkür etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nuIMG_1740n geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaret ile alakalı şunları söyledi; “Değerli Basın Mensupları, Sayın Genel Başkanı’mız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ünye ziyaretinde Ünye halkından gördüğümüz sıcak ilgi ve alaka için tüm Ünye halkına Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Başkanı olarak çok çok teşekkür ediyorum. Genel Başkanı’mızın esnaflar arasında yürüyüşü, esnafları tek tek ziyaret edişi ve halkımızın Genel Başkanı’mıza göstermiş olduğu yakın ve sıcak ilgi ile bir kez daha Ünye adına, Ordu adına ve Türkiye adına umutlandık. Doğru yolda ve doğru hedefe doğru yürüdüğümüzü bir kez daha görmüş olduk. Bu seçimlerde şunu gözlemliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Ordu ilinde çok daha güçlü bir şekilde bu seçimlerden çıkacağız. Bu doğrultuda Sayın Genel Başkanı’mızın Ünye ziyaretine katkı veren sıcak temasta bulunan ilgi ve alaka gösteren tüm Ünye halkına şahsım, partim ve Genel Başkanım adına çok çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu 3. Sıra Milletvekili Adayı İsa Maral ise 1 Kasım Seçimleri’nde başarıya daha da yaklaşmış bir parti olarak Ordu’da çıkacağız diyerek, şunları söyledi; “Çok Değerli Basın Mensupları, Çok Değerli Ünye’li Hemşehrilerim Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı geçtiğimiz günlerde Ünye, Fatsa ve Ordu programlarını gerçekleştirdi. Tabii Cumhuriyet Halk Partisi’nin farklılığı gereği Ünye, Fatsa ve Ordu’da farklı bir konsept izledik ve farklı bir çalışma sistemi oluşturduk. Bu anlamda Genel Başkanı’mız mitingler yerine halka birebir dokIMG_1906unarak, halk ile birebir temasta bulunarak bir çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra aldığımız izlenimler bu çalışmanın ne kadar doğru olduğunu halktan gelen tepkiler ile de öğrendik. Diğer Parti Liderleri koruma ordusu ile mitingler yaparken Genel Başkanı’mız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu halk ile birebir halkın içerisinde bir program gerçekleştirerek halka ne kadar yakın olduğunu halk ile ne kadar bütünleştiğini gösterdi. Bu çalışmadan önce ve sonrasında aldığımız izlenimler Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ordu’da son yıllarda yükselen trendinin daha da yükseleceğini gösterdi. 1 Kasım Seçimleri’nde başarıya daha da yaklaşmış bir parti olarak Ordu’da çıkacağız. Hedefimiz Ordu’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni bu seçimde 1. Parti yapmaktır. Bu konuda da aldığımız izlenimler bunu doğruluyor ve önümüzdeki dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye’yi yeniden inşa edeceği bir dönem için Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı çok önemli olacağını düşünüyoruz ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Herkese saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum”dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu 5. Sıra Milletvekili Adayı Zekai Sana ise Sayın Genel Başkanımızın son Ordu ziyaretinde siyasi çalışma yapma, miting yapma yöntemleri açısından da bir çığır açtığını düşünüyorum diyerek şöyle konuştu; “Sayın Genel Başkanı’mızı havaalanından karşıla111yıp Ordu’daki konuşmasının bitimine kadar izleyen bir aday olarak bunu çok başarılı bir seçim çalışması olarak düşünüyorum. Ünye’mizde, Fatsa’mızda öncelikle esnaf ziyareti ve yürüyüşün yapılmasından sonra Genel Başkanı’mızın mitingleri oldukça ilgi ile karşılandı. Gerek Fatsa’da bu ilgi arttı. Ordu’da daha da artarak sürdü. Ben şöyle bir değerlendirme yaptım. Böyle klasik eski yöntemlerle yapılan mitingler yerine halk ile iç içe olan bir siyasi çalışmanın daha etkili olduğunu, bir Genel Başkanın sokakta halk ile iç içe yürümesi, halkın ona sarılması, kucaklaması, özelikle iktidar partisinin bırakınız Genel Başkanı’nı, Bakanlarının, Adaylarının bile korumalar ile gezdiği bir Türkiye’de Genel Başkanı’mızın etrafındaki korumaların bile halk tarafından uzaklaştırılıp yanına gelip, halkın koruması altında, halkın sevgi seli ile yürümesi çok çok sevindirici bir manzaradır. İşte siyasette böyle bir şey zaten eğer halkın ilgisine mazhar olamıyorsanız, halktan korkuyorsanız siyasetin bir anlamı yoktur. Gerçekten samimi olan bir siyasetçi halkından kopmaz zaten. Elbette ki güvenlik anlamında bazı tedbirlerin alınması doğaldır. Çünkü ülkede Genel Başkan düzeyinde insanlara çokta zaman zaman bazı dengesiz insanların popüler olmak ve medyada yer almak için saldırdıkları falanda vardır. Bunlara karşı elbette ki önlem alınmalıdır. Bunun dışında eğer bir korkunuz yoksa hakikaten halk için siyaset yapıyorsanız zaten halktan kaçmanıza gerek yoktur. Ben Sayın Genel Başkanımızın son Ordu ziyaretinde siyasi çalışma yapma, miting yapma yöntemleri açısından da bir çığır açtığını düşünüyorum. Zaten Türkiye’de de artık bu yöntemi izleyerek bir çalışma yapıyoruz. Büyük mitinglerin güvenliği konusunda kuşkularımız vardı. Bu zafiyet Ankara Katliamı ile ortaya çıkmıştır. Bunları da önleyici bir durum ortaya çıkmıştır. Çalışmalarımız bu şekilde devam ediyor.  Teşekkür ederim”dedi.

 

 

yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-