eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP Milletvekili Aday Adayı Şahin : “Halkımız Karanlığa “Hayır” Diyecektir”

CHP Milletvekili Aday Adayı  Şahin : “Halkımız Karanlığa “Hayır” Diyecektir”
11 Ocak 2023 - 22:23

Hafta içi her Çarşamba akşamı Ünye’nin tek uydu kanalı A 52 TV’de yayınlanmakta olan İrfan Çavuşoğlu ile Manşet panoramanın konuğu CHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Atilla Şahin oldu.

CHP Milletvekili Aday Adayı  Atila Şahin Sinan Ateş Suikastı ile ilgili görüşlerini dile getirdi.  

 CHP Milletvekili Aday Adayı Atila Şahin şu açıklamalara yer verdi;

“Siyasi Bir Cinayet Olduğunu Düşünüyorum”

“Sinan Ateş sıradan bir insan olsaydı yorumum şu olurdu. Yargısı  bitmemiş bir süreçle ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum derdim. Ancak Sayın Sinan Ateş her şeyden önce siyasi bir kişilikti. Aynı zamanda eski Ülkü Ocakları Başkanıydı. Şu zamana kadar bir Ülkü Ocağı Başkanın süikaste uğradığını görmedim. Bu durum bizi şaşırtan ve üzen bir gelişme oldu. MHP VE Ülkü Ocakları arasında bu kadar büyük bir organik bağ varken, MHP Genel Başkanının bir açıklamama yapmaması siyaseten kabul edilemez. Böyle önemli bir konuda bir sessizlik varsa bu etik bir durum değildir. Şunu söyleselerdi anlardım. Efendim İş Yargıya intikal etmiştir dolayısıyla benim bu konuda söyleyecek bir lafım yoktur. Bu bile bir açıklamaydı ve bunu bile yapmadılar.

Yaşanan olaylar 2018 seçimlerinde yaşadığımız karanlık dönemi hatırlatıyor. İktidarda kalabilmek için her şeyi mübah gören bir anlayış var. Yaşadığımız bu kötü olaylar bu anlayışın bir ürünü mü   bunu düşünmemiz lazım. Bunun siyasi bir cinayet olduğunu düşünüyorum.”

“Halkımız Karanlığa “Hayır” Diyecektir”

“ Bu ülkede uzun süredir siyasetin içindeyim. Geçmişe baktığımızda Ülkemizde çok fazla siyasi cinayet işlendi. Hala bu cinayetler aydınlanmadı. Ülkemiz  hep karanlığa sürüklenmek isteniyor. Ama sağ duyulu halkımız bu karanlığa hiçbir zaman düşmedi. Bugünde bu tuzağa düşmeyeceğiz. İnsanlarımız bizi bu karanlığa çekmeye çalışan anlayışa seçimlerde tepkisini gösterecektir. Karanlığa “Hayır” diyecektir. Bugün bu ülkenin %70’inden fazlası adaletin olmadığını düşünüyor. Bu benim içimi acıtıyor. Hukuka güvenimiz Afrika ülkelerinin bile gerisinde. İktidarın Sinan Ateş cinayetini aydınlatacağına olan inancım çok düşük. Seçimlerden sonra bu cinayetin arkasında kim varsa ortaya çıkaracağız. Yaşanan bu hazin olay sonrasında açıklamaları dinledim. Herkes cinayetin aydınlanması için söylemlerde bulundu. İktidar Partisi ve MHP’den kaç gün geçmesine rağmen doyurucu bir açıklama gelmedi. Seçim dönemine yaklaşırken , karanlık bir ortama sürüklenmek istediğimizi düşünüyorum. Siz bir takım makamları koruyacaksınız diye kimsenin çocuğunu yetim bırakmaya hakkınız yok. Kafamda çok soru var. Bu soruların bir an önce aydınlığa kavuşması gerek. Türkiye siyasi cinayet dönemini geride bırakmalı. 2023’ü siyasi cinayetlerin karanlık sayfalarına gömmemeliyiz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-