eskort samsun

ÜNYENETHABER

Böyle Kaldırımlarda Nasıl Yürüyelim

Böyle Kaldırımlarda Nasıl Yürüyelim
28 Ekim 2015 - 0:46

IMG_1911Ünye’de bazı yerler de kaldırımlar yenilenirken bazı yerlerde ise kaldırımların yarısı sökük vaziyettedir. Biz de soruyoruz: Acaba vatandaşlar böyle kaldırımlarda nasıl yürüyecek?

Niksar Caddesi Sağlık Ocağı mevkiinde ki kaldırımlardan bir bölümünün tam olarak yerinde olmaması nedeniyle yunus_emre-21-214x3004419vatandaşlar orada yürümekte oldukça zorluk çekiyorlar. Bozuk kaldırımlar nedeniyle insanlar oradan atlayarak geçmek zorunda kalıyorlar veya hiç kullanmıyorlar ,yola iniyorlar.

Cevre esnafı bu konuda  Ordu Büyükşehir olmuşken, Ünye’de onun en büyük ilçelerinden bir tanesi iken bu kaldırımların böyle olmasının nedenini çok merak ediyoruz. Acaba buraların yapılması için illaki bir kişinin oradan geçerken ayağını burkulması veya daha da kötüsü ayağının kırılması mı bekleniyor? Sorusunu yetkililere sormak istiyoruz. Bir yerlerdeki sorunların giderilmesi için kötü bir olayların olması mı ?bekleniyor kanısı böyle olaylarda daha da fazla kendisini gösteriyor. Bu nasıl iş ,yıkıyorlar ama eski haline getiren yok.Eskisinden daha berbat yetkilileri kimsenin canı yanmadan göreve çağırıyoruz .İnşallah bu haberiniz dikkate alınır da o yerlerin en yakın zamanda yapıldığını görürüz diye görüş bildirdiler.

IMG_1910

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-